Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah yeniden sete çıkıyor!

Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah yeniden sete çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin ilk sezonunda Farah Zeynep Abdullah etkili bir oyunculuk sergiledi. İnci isimli karakteri canlandıran ünlü oyuncu, sezon sonunda ise sürpriz bir şekilde yapımdan ayrıldı.

Oyuncu, psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle diziye daha fazla devam etmek istemedi. Bazı sahnelerin çekimlerinde çok etkilendiği ve artık psikolojisi bozulmaya başladığı için diziye veda eden oyuncu, bir süredir dinleniyor.

Masumlar Apartmanı ikinci sezona başladı ve iyi reytingler ile yoluna devam ediyor. Farah Zeynep Abdullah ise yeni rolü için hazırlanıyor… İlk olarak Serenay Sarıkaya’nın canlandırması beklenen Bergen rolü, daha sonra oyuncunun ani ayrılığı sonrasında Farah Zeynep Abdullah’a geldi.

Masumlar Apartmanı sonrasında bu sefer acıların kadını olarak bilinen ünlü şarkıcı Bergen’i canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah, bir hayli heyecanlı.

15 Ekim’de dizi ekibinin bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor. Bergen rolünde de ünlü oyuncu merakla bekleniyor. Projede erkek başrol olarak ise Erdal Beşikçioğlu’nu izleyeceğiz.

Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yönetmen olarak yer aldığı filmin ekibine de yeni isimler katıldı. Bergen’in büyük ablası Cemile olarak Artemis Sinem Karaman rol alacak. Bergen’in büyük abisi Mehmet’i ise Tarık Köksal canlandıracak.