Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş’a sürpriz konuk oyuncu!

Üç Kuruş’a sürpriz konuk oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu günlerde televizyon dünyasında büyük bir heyecanla beklenen Üç Kuruş, daha ekrana gelmeden ortalığı tozduman etmeyi başardı. Ay Yapım’ın çekeceği yeni diziyle ilgili gelen her yeni haber ÜçK Kuruş’la ilgili heyecanı artırıyor. Çok yakında Show TV’de ekrana gelecek yeni dizide sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak katılacak.

Dizi ve sinema dünyasının en deneyimli isimlerinden Ercan Kesal, heyecanla beklenen Üç Kuruş dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ancak konuk oyuncu olarak. Ercan Kesal, Üç Kuruş dizisinde eski bir polis memuru olarak ekrana gelecek. Kesal, Ekin Koç’un canlandırdığı Komiser Efe’yle birlikte bir operasyona katılacak.

Halit isimli, emekliliğini bekleyen bir polis memurunu canlandıracak Ercan Kesal’ı en son, yine Ay Yapım tarafından çekilen Çukur dizisinde İdris Koçovalı olarak izlemiştik. Ay Yapım’ın çektiği aksiyon dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu olan Kesal, aynı yapım şirketi tarafından çekilen İçeride de rol almıştı.

Üç Kuruş'a sürpriz konuk oyuncu! 7

Çekimlerine devam edilen Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova gibi çok iddialı isimler yer alıyor.

Üç Kuruş dizisi büyük bir merakla beklenirken yayınlanan ilk tanıtım büyük eleştirilere de yol açtı. İzleyiciler, Üç Kuruş’un Ay Yapım’ın arka arkaya çektiği, birbirine benzeyen İçeride ve Çukur dizilerinin aynısı olduğunu iddia etti.

Üç Kuruş, çok yakında pazartesi akşamları Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.