Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Sak, hikayesi kendine ait olan ‘Modern Kadın’ dizisinin çekimlerine başladı!

İrem Sak, hikayesi kendine ait olan ‘Modern Kadın’ dizisinin çekimlerine başladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –’Yalan Dünya’ dizisinde hayat verdiği ‘Tülay’ karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu İrem Sak, oyunculuğun yanı sıra yazarlık yönüyle de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İrem Sak, dijital bir platformda yayınlanacak olan ve hikayesini kendisinin yazdığı ‘Modern Kadın’ dizisinin çekimlerine başladı.

Heyecanını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan oyuncu dizinin hikayesi kendisine ait olduğu için çok farklı bir heyecan yaşıyor. Verdiği bir röportajda, çok heyecanlı olduğunu ve yakında sosyal medyadan detayları paylaşacağını anlatan İrem Sak, ‘Modern Kadınlar’ın kadın dünyasına hakim bir proje olduğunun da altını çizdi.

İrem Sak, hikayesi kendine ait olan 'Modern Kadın' dizisinin çekimlerine başladı! 12

Farklı farklı hikayelerden oluşacak ve 10 bölüm olarak çekilecek olan dizide birçok konuk oyuncu da yer alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise oyuncunun abisi Ayberk Sak oturuyor.

İrem Sak, ‘Modern Kadın’ isimli dizide sadece kendi hayatından değil çevresindeki insanların hayatlarından da bazı detayların yer alacağını ifade etti. Hep farklı rollerde yer almayı arzuladığını belirten oyuncu, televizyon için bir proje düşüncesinin olmadığını da sözlerine ekledi.