Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kuruş’un Oktay’ı Civan Canova 17 yaşındaki fotoğrafıyla hayranlarına nostalji yaşattı!..

Üç Kuruş’un Oktay’ı Civan Canova 17 yaşındaki fotoğrafıyla hayranlarına nostalji yaşattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Üç Kuruş’ta ‘Oktay’ karakterine hayat veren usta oyuncu Civan Canova hayranlarını 49 yıl öncesine götürdü.

Ünlü oyuncu instagram hesabında, 17 yaşındayken çekilen eski bir fotoğrafını yayınladı. Canova gönderisine, Frank Sinatra’nın ‘It Was A Very Good Year’ (Çok iyi bir yıldı) şarkısının sözlerini not düştü.

1955  Ankara doğumlu usta oyuncunun gençlik fotoğrafı hayranlarını hem şaşırttı hem de duygulandırdı. Paylaşımıyla eski günlerini yad eden oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Üç Kuruş'un Oktay'ı Civan Canova 17 yaşındaki fotoğrafıyla hayranlarına nostalji yaşattı!.. 9

Uzun yıllardır hem tiyatroda hem sinemada hem de dizi sektöründe pek çok projede yer alan Civan Canova’yı izleyiciler en çok da Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki ‘Avukat Kadir’ karakteri ile hatırlıyor. Oyuncu ayrıca Karadayi dizisindeki ‘Çetin’ rolünde de oldukça etkileyiciydi…

Paramparça dizisinde ‘Rahmi’ olarak izlediğimiz Civan Canova, son olarak Atiye dizisinde ‘Mustafa’ karakterini canlandırdı. 4 yıldır televizyon projelerinde yer almayan usta oyuncu, yeni sezonda Üç Kuruş isimli Show TV dizisinde Ural Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı ‘Kartal’ karakterinin babası ‘Oktay’a hayat veriyor.

Zaman zaman sosyal medyada nostaljik paylaşımlarda bulunan oyuncu, bir süre önce yaptığı açıklamada bu paylaşımları yapma nedenini, “Eski, küçük, kişisel yangınlarımın meğer ne kadar masum, zararsız; o zaman zaman özlemini duyduğum dünyanın nasıl korunaklı, güvenilir bir yer olduğunu hatırlamak, hatırlatmak adına…” sözleriyle anlatmıştı.