Ana sayfa Dizi Haberleri Üç yeni transfer ile Yasak Elma dizisi beşinci sezona bomba gibi başlıyor!

Üç yeni transfer ile Yasak Elma dizisi beşinci sezona bomba gibi başlıyor!

tarafından ker_def

İlk dört sezonda birbirinden farklı duygularla izleyicileri ekran başına oturtan Yasak Elma dizisi, geçen sezon final yapabilirdi. Ancak izleyicilerin yoğum talebi sonrasında beşinci sezon olması konusunda uzlaşma sağlandı. Dizinin başrol oyuncularından Şevval Sam, seyircinin talebi nedeniyle beşinci sezonu çektiklerini bir röportajında açıklamıştı.

Yasak Elma ekibi yeni dönemde bambaşka bir hikayeyi izleyicilere sevdirmek için geliyor… Yeni karakterler için yeni ünlü isimlerle anlaşmalar yapıldı. Dizinin ilk iki sezonu dram olarak ilerlemişti. Sonraki iki sezon ise absürt komedi tadında geçti. Yasak Elma’nın beşinci sezonunun nasıl başlayacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Üç yeni transfer ile Yasak Elma dizisi beşinci sezona bomba gibi başlıyor! 9

Dört sezondur ekrana damgasını vuran, FOX’un sevilen dizisi “Yasak Elma”, 13 Eylül Pazartesi günü 5. ve iddialı sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı diziye katılan isimler oldukça dikkat çekiyor.

Üç yeni transfer ile Yasak Elma dizisi beşinci sezona bomba gibi başlıyor! 10

Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Yasmin Erbil yeni sezonda önemli karakterlere hayat verecek.

Biran Damla Yılmaz “Kumru”, Murat Aygen Kumru’nun babası Doğan’a hayat verirken, Yasmin Erbil de Kumru’nun en yakın arkadaşı olan Canan karakterini canlandıracak.

Üç yeni transfer ile Yasak Elma dizisi beşinci sezona bomba gibi başlıyor! 11

YENİ SEZON TANITIMI YAYINDA!

13 Eylül Pazartesi saat 20.00’de yeni bölümüyle ekrana gelecek dizinin beklenen tanıtımı geçtiğimiz akşam yayınlandı, yeni sezonda neler olacağı ise daha da büyük merak konusu oldu.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu dizinin senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür yazıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Bahtiyar Memili, Ece Dizdar, Emre Dinler, Vildan Vatansever ve Kuzey Gezer.