Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisi bir ayrılık ile yeni sezona başlayacak!

Masumlar Apartmanı dizisi bir ayrılık ile yeni sezona başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve ilk sezonu çok başarılı şekilde tamamlayan Masumlar Apartmanı dizisinin ekibi bir süredir yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyor.

Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola’nın koronavirüse yakalanması ve bir süre karantinada kalma süreci nedeniyle çekimler kısa süreliğine aksadı. Ancak ünlü oyuncunun sete sorunsuz bir şekilde dönüş yapmasının ardından ilk bölümün sahneleri de çekilmeye devam etti. Ezgi Mola, yeni sezon için yayınlanan ikinci fragmanda yüzünü gösterdi.

Masumlar Apartmanı dizisi bir ayrılık ile yeni sezona başlayacak! 8

Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezon ilk fragmanında hiçbir oyuncunun yüzünü görememiştik. Ancak yeni fragmanda tüm önemli karakterler yüzlerini gösterdi. Ayrıca diziye yeni katılan Melisa Şenolsun da fragmanda yer aldı.

Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmak istemesi nedeniyle İnci karakterine sezon sonunda veda edilmişti. Yeni dönem ise Han’ın evden ayrılması ve herkesin onu merak etmesi süreci ile başlayacak. Birkan Sokullu dizinin ikinci sezonunda daha çok öne çıkacak. İlk sezonda zaten çok başarılı bir performans sergileyen oyuncu, diziyi sürükleyen isimlerden birisi konumunda.

Masumlar Apartmanı dizisi bir ayrılık ile yeni sezona başlayacak! 9

Han cephesinde yaşanacak olan bu ayrılığın ne zaman sona ereceği ise bilinmiyor. Han’ı hayata döndürmesi beklenen üniversiteli genç kız karakterinde Melisa Şenolsun da yüzünü ilk kez fragmanda gösterdi.

Ünlü oyuncu, Masumlar Apartmanı’nın hikayesinin yönünü değiştirecek kadar etkili bir karakter ile geliyor. İnci’nin boşluğunu doldurması beklenen yeni karakter ikinci sezonun ilk bölümünden itibaren izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak.

Han’ın ailesinden uzaklaşması, ablalarının ona olan büyük özlem duygusunu da ikinci sezonda ekrana taşıyacak.

İnci’nin ölümünün ardından boşluğa düşen Han, kendisini yeni genç arkadaşı ile tamir etmek isterken, dizinin yeni sezonunda ilk bölümler Han’ın yaşadığı duygusal boşlukları ekrana taşıması bekleniyor.

14 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da Masumlar Apartmanı dizisi, 38. yeni bölümü ile birlikte TRT1’de ikinci sezona başlayacak.