Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uğur Polat 4 yıllık aradan sonra yeni sezonda Kanal D dizisinde!

Uğur Polat 4 yıllık aradan sonra yeni sezonda Kanal D dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1956 İstanbul doğumlu olan usta oyuncu Uğur Polat, bugüne kadar canlandırdığı etkileyici rollerle biliniyor… Ancak oyuncu 4 yıldır dizilerde yer almıyordu. En son Kayıtdışı isimli dizide 2017 yılında izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda Kanal D’nin Yargı dizisine başladı…

1990’lı yılların başından bu yana birçok dizide izlediğimiz Uğur Polat, Yeditepe İstanbul dizisindeki Ali, Son dizisindeki Kudret, Ulan İstanbul’daki Kandemir karakterleri ile akıllarda kaldı… Usta oyuncu yeni sezonda Kanal D’nin dizisini tercih ederek, 4 yıllık dizi özlemine de son vermiş oldu.

Uğur Polat, pazar akşamları yayınlanacak olan Yargı’da Yekta Tilmen karakterine hayat verecek. Bir hukuk adamı olarak izleyeceğimiz Yekta karakterinin detayları şöyle:

Uğur Polat 4 yıllık aradan sonra yeni sezonda Kanal D dizisinde! 7

“Yekta; büyük bir hukuk firması olan Tilmen Hukuk’un kurucusudur. Çalıştığı firmaların bütün kirli geçmişlerini temizlemekle ün salmıştır. Yeterli para ödendiği takdirde dünyadaki bütün sorunların çözülebileceğine inanmaktadır. Oğlu Engin’le neredeyse doğduğu günden beri süren, kendi memnuniyetsizliği üzerine kurulu çatışmalı bir ilişkisi vardır.”