Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Dolunay’ın avucunun içinde büyük bir dizi fırsatı var!

Ozan Dolunay’ın avucunun içinde büyük bir dizi fırsatı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Ozan Dolunay, son dönemin dikkat geçen genç yeteneklerinden birisi oldu. 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizideki performansı ile setlere adım atan oyuncu, birbirinden farklı yapımlarda rol aldı.

Oyunbozan, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi ve Darısı Başımıza isimli dizilerde tecrübe kazanan oyuncu, en önemli çıkışını ise Zalim İstanbul isimli diziyle yaptı. Cenk Karaçay karakteriyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Ozan Dolunay, geçen sezon ise büyük bir şanssızlık yaşadı.

İyi Günde Kötü Günde isimli diziyle ekrana dönen oyuncu, düşük reytingler nedeniyle 6 bölüm süren yapımın şanssızlığını yaşadı. 2021 yılında Bizi Ayıran Çizgi isimli dijital dizide de yer alan Ozan Dolunay, yeni sezonda Fox TV ekranında hayranları ile buluşacak.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ikilisi ile birlikte başrolde yer alan Ozan Dolunay, İmkansız isimli dizinin kadrosuna katıldı. Oyuncu adına iyi bir çıkış daha yapmak için büyük bir fırsat çıktı.

Ozan Dolunay'ın avucunun içinde büyük bir dizi fırsatı var! 7

Zalim İstanbul’dan sonra çıkışını sürdürebileceği projeyi bulan Ozan Dolunay, hayranlarını da çok mutlu etti. Ünlü oyuncu Fox TV’nin yeni sezon tanıtım filminde rol arkadaşları ile ilk kez buluştu.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay üçlüsü yeni sezonun etkili bir dizisinde yer almanın keyfini yaşıyor… İmkansız isimli dizi daha önce Japonya’da çok beğenilen Oasis isimli dizinin yerli uyarlaması olacak.