Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde bir cümle bir ayrılık getirdi!

Son Yaz dizisinde bir cümle bir ayrılık getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinin ikinci sezon başlangıcı çok iyi oldu… 22. bölümü ile birlikte artık Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan dizi, ikinci sezona çok etkileyici başladı. Sosyal medyada binlerce yorum yapıldı ve dizi hayranları da yeni dönemi çok beğendi.

Birce Akalay, Yılmaz Bayraktar, Onur Bay ve Yaprak Medine gibi önemli isimlerin ikinci sezonda yapıma katılması da hikayeyi çok güçlendirdi. Artık İstanbul’da geçen dizinin ikinci sezonunda en çok dikkat çeken isim ise Hafsanur Sancaktutan oldu. Yağmur karakterindeki büyük değşimi ile oyunculuk konusunda yeteneklerini geliştirdiğini gösteren Hafsanur Sancaktutan hayranlarından büyük beğeni topladı.

Son Yaz dizisinde Yağmur karakterinin annelik iç güdülerinin artması ve ailesini sahiplenmesi dikkat çeken bir detay. Ancak Akgün ile Yağmur ilişkisinde ise geriye dönüş çok zor olacak…

Akgün’ün Yağmur’un kendisini unutması için yaptıklarından sonra iki aşığın yeniden kavuşmasının önünde engeller var…

Son Yaz dizisinin 25 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak olan 23. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yağmur’un “Seni bir sabah güneşi ile unuttum. Bitti” şekilndeki sözleri ayrılığın süreceğini anlatıyor.

Sare ile Selim arasında da ipler iyice geriliyor. Sare, sert çıkış yapınca Selim’in nasıl tavır alacağı merakla bekleniyor… Akgün’ün ise Soner’e ihanet edip etmeyeceği yeni bölümün en çok merak edilen sorusu olacak.