Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Uzunel, rol arkadaşı Merve Dizdar ile aşk iddialarını garip buluyor!

Uğur Uzunel, rol arkadaşı Merve Dizdar ile aşk iddialarını garip buluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Masumlar Apartmanı isimli TRT1 dizisinde Esat karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Uğur Uzunel, katıldığı bir ödül töreninde hakkında son dönemde en çok konuşulan konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Dizide Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar ile yakınlaştıkları iddiası ortaya atılmıştı. Hatta Dizdar’ın eşi Gürhan Altundaşar’dan ayrılmasının altında da bu olayın yattığına yönelik magazin gündeminde çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Merve Dizdar, ayrılıkları ile ilgili açıklamasında ne kendisinin ne de eski eşinin bir aldatma durumu içinde olmadığını söyleyerek Uğur Uzunel ile aşk iddialarını yalanlamıştı.

Ödül töreninde Uğur Uzunel muhabirlerin bu konuyla ilgili sorularını da yanıtladı… Oyuncu, şu sözleri ile konunun kendisi ile ilgili olmadığını anlatmaya çalıştı: “Merve çok sevdiğim bir arkadaşım. Yani bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. Yok öyle bir şey, biz iyi anlaşıyoruz. Yanlış bir haber. Böyle konuşmak ayıp bence bu konularla alakalı.”

Uğur Uzunel, rol arkadaşı Merve Dizdar ile aşk iddialarını garip buluyor! 7

Merve Dizdar’ın durumu ile ilgili bir başka soru gelince ise oyuncu, “Onu savunmaya geçeceğimiz bir durum yok, bilmiyorum yani Merve’nin durumu nedir. Bence çok konuşulmaya değer bir konu değil. Benimle alakalı bir konu değil. Hadsizlik etmek istemem” diye konuştu.