Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fatmagül’ün Suçu Ne’den Hercai’ye, birçok dizide rol alan Toygun Ateş, korona ile savaşıyor

Fatmagül’ün Suçu Ne’den Hercai’ye, birçok dizide rol alan Toygun Ateş, korona ile savaşıyor

tarafından ker_def

66 yaşında olan emektar oyuncu Toygun Ateş, koronavirüse yakalandı. Malatya’da devam eden Gizemli Köy isimli filmin çekimlerinde yer alan oyuncu, rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Emektar oyuncunun filmdeki yeni fotoğrafları da ortaya çıktı. Entübe edilen Toygun Ateş, koronavirüs ile savaşıyor. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde entübe edilen oyuncunun korona testinin 6 Şubat’ta pozitif çıktığı ve durumu kötüleşince de hastanede tedavi altına alındığı belirlendi.

Filmin senaristi ve yönetmeni Okan Ege Ergüven, tedavinin devam ettiğini ve usta oyuncunun dönüşünü beklediklerini söyledi.

Fatmagül'ün Suçu Ne'den Hercai'ye, birçok dizide rol alan Toygun Ateş, korona ile savaşıyor 8

Koronavirüse yakalanmadan önce sağlığının yerinde olan Toygun Ateş, 1954 İstanbul doğumludur. Bugüne kadar 100’den fazla filmde rol alan, çok sayıda tiyatro oyunu için sahneye çıkan Ateş, ayrıca dizilerde de farklı rollerde bulunmuştu.

Fatmagül'ün Suçu Ne'den Hercai'ye, birçok dizide rol alan Toygun Ateş, korona ile savaşıyor 9

Emektar oyuncu; Yazlıkçılar, Muhteşem Yüzyıl, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kurtlar Vadisi Pusu, Huzur Sokağı, Tatlı İntikam, Ver Elini Aşk, Diriliş Ertuğrul, Hercai gibi birçok dizide de farklı rollerde yer aldı.