Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fatmagül’ün Suçu Ne, Kurtlar Vadisi Pusu, Hercai gibi dizilerin emektar oyuncusu Toygun Ateş koranavirüs ile savaşıyor!

Fatmagül’ün Suçu Ne, Kurtlar Vadisi Pusu, Hercai gibi dizilerin emektar oyuncusu Toygun Ateş koranavirüs ile savaşıyor!

tarafından ker_def

Ses sanatçısı Onur Akay, usta oyuncu Toygun Ateş’in film çekimleri sırasında koronavirüse yakalandığını ve hastanede tedavi altında olduğunu duyurdu.

Covid-19 virüsü nedeniyle rahatsızlanan ve hastanede entübe edildiği de ortaya çıkan 1954 doğumlu emektar oyuncu Toygun Ateş, bugüne kadar birçok projede yer aldı. Sinema filmlerinin yanı sıra dizilerde de farklı karakterlerde gördüğümüz oyuncu, en son Hercai isimli dizinin ilk sezonunda izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Muhteşem Yüzyıl’da İbn-i Kemal karakterini canlandıran, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Emin Nalçin karakterine hayat veren oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu’da ise Ethem olarak izleyicilerle buluşmuştu. Huzur Sokağı, Tatlı İntikam, Ver Elini Aşk, Diriliş Ertuğrul, Vurgun, Hercai gibi yapımlarda da rol alan oyuncunun tedavisine Malatya’da devam ediliyor.

Malatya’da bir korku filminin çekimlerine katılan Toygun Ateş’in durumunun ağırlaştığı, bilincinin kapandığı ve yoğun bakımda entübe edildiğini duyuran Onur Akay, tedavinin Malatya Turgut Özal Devlet Hastanesi’nde devam ettiğini ifade etti.