Ana sayfa Sinema İddialı bir korku filmi geliyor: Cin-i Ayet…

İddialı bir korku filmi geliyor: Cin-i Ayet…

tarafından zk zk
‘’Cin-i Ayet’’ sinema filmi projesi, korku aksiyon türünde iddialı bir yapım olarak seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gerek işleniş biçimi, gerekse oyuncu kadrosuyla alışılagelmiş Türk korku filmlerinden farklı yapım olma iddiasında olan ‘’Cin-i Ayet’’ sinema filmi birbirinden değerli birçok ismi bir araya getiriyor.

Yapımcılığını SineLama Film’in üstlendiği ‘’Cin-i Ayet’’ sinema filminin yönetmen koltuğunda ise Uğur Akünlü oturmakta. Senaryosunu Taylan Işıklar’ın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda ise, Kemal Uçar, Fulden Akyürek, Arda Esen, Toygun Ateş, Cahit Kaşıkçılar, Gamze Gözalan gibi usta isimlerin yanı sıra birçok yardımcı oyuncu bulunuyor.

İddialı bir korku filmi geliyor: Cin-i Ayet... 7

Filmin konusu:

Salih, yalnız yaşayan, hayatını cinlerle mücadeleye adamış bir adamdır. Henüz küçük bir çocukken annesine musallat olan ve ailesini katleden ifritten intikam almak için elinden gelen her şeyi yapan Salih, kendisini, kurallarını İfrit ordusunun padişahı Se’nik’in belirlediği bir lanetin içinde bulur. Salih, bir yandan ailesinin intikamını almak isterken, o zamana kadar varlığından haberdar olmadığı kardeşi Serpil’i de bu lanetten korumak zorundadır.