Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü modacı, Neslihan Atagül’e teşekkür etti! İkilinin yıllar önceki fotoğrafları ise hayranlarını şaşırttı!

Ünlü modacı, Neslihan Atagül’e teşekkür etti! İkilinin yıllar önceki fotoğrafları ise hayranlarını şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son Sefirin Kızı isimli dizide ‘Nare’ karakterine hayat veren Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde bir ödül mutluluğu yaşadı.

Oyuncu Dubai’de düzenlenen DIAFA Ödül Töreni’ne katılarak, ‘Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu Ödülü’nü aldı.  Geceye özel bir şekilde hazırlanan Atagül, kıyafet seçimiyle davetlilerin ve basının da ilgi odağı oldu. Şıklığı ve zarafeti ile göz kamaştıran oyuncu, Türkiye’yi çok güzel bir şekilde temsil etti.

Her hareketi ile gündem olan Neslihan Atagül bu defa ünlü modacı Aslı Filinta’nın instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi. Oyuncu ile yakın dost olan Aslı Filinta instagram hesabından Neslihan Atagül ile birlikte eski bir fotoğraflarını paylaşarak Atagül’e teşekkür etti.

Ünlü modacı, Neslihan Atagül'e teşekkür etti! İkilinin yıllar önceki fotoğrafları ise hayranlarını şaşırttı! 8

İkilinin benzerliği takipçilerini şaşırttı. Aslı Filinta paylaşımına şunları yazdı; Günlerden en şanslısıydı heralde, telefonum çaldı. “Aslı” “ben Neslihan” dedi, herşey öyle başladı. Bir kaç gün sonra da kapım çaldı. Karşımda güzel gözleri, koyu saçları ve harika gülümsemesi ile paralel evrendeki 10 yaş küçüklük halim. (Bunu ben söylemedim siz de okumadınız, bu arada zaten 10dan da fazlaymış yaş farkımız) Kızıyorum moda sektörüne, muhtemelen moda sektörü de bana. Nankörlük yapma diyordur! Sonuçta hizmet etti kendi doğrularımı ve gönlümün bir olduklarını bulmama.

Ünlü modacı, Neslihan Atagül'e teşekkür etti! İkilinin yıllar önceki fotoğrafları ise hayranlarını şaşırttı! 9

Yiğidi öldür hakkını ver demişler. Moda sektörü ne mi öğretti bana? Çok çalışmayı bir kere en başta!!! Sürekli yaratmayı! Dünyayı gezerek göremesek de çalışırken gördük sayesinde dünyayı. Ne bileyim renkleri kullanmayı, kumaşların dokularını, proje geliştirmeyi, satış yapmayı, yanlışlarından dersler çıkarmayı, yere düştüğünde çok vaktin yok hemen kalkmayı!

Dönüşüm yolculuğumu anlatıyorum ara ara, orda burda. Bireyseldir dönüşüm, her nefes alışımızda dönüşür dünya. Ve moda dünyası da dönüşüyor bizimle beraber, görmek istesek de istemesek de. Tamam işte, nankörlük yapmıyorum, Ben şahsen, bizzat, teşekkür ederim kendisine, emeği geçen bu yolda benimle beraber nefes almış her ruha, destekleri çok büyük.”