Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oryantal Asena’nın sürpriz projeleri Evlilik Fuarı’nda ortaya çıktı! Bu kez gelinlik işine giriyor

Ünlü oryantal Asena’nın sürpriz projeleri Evlilik Fuarı’nda ortaya çıktı! Bu kez gelinlik işine giriyor

tarafından zk zk

Avrupa’nın En Büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı kapılarını 17. Kez açtı. 1-3 Şubat tarihlerinde düzenlenen fuara evlenecek çiftlerin ilgisi büyüktü. Ünlü isimler de fuara akın etti.

Birbirinden ünlü mankenlerin podyumda yeni trend gelinlikleri sergilediği Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda standlarda da ünlü isimlere rastlamak mümkündü.

O isimlerden biri de ünlü oryantal Asena oldu. Ancak Asena podyuma çıkmak ya da gösteri yapmak için değil iş kadını olarak fuara katıldı.
Almanya’da düğün salonu açan Asena ilk olarak bir düğün için A’dan Z’ye her şeyin bulunduğu fuar alanını gezdi. Düğün salonunda kullanılacak dekorasyon ürünlerini aldı. Tek tek tüm standları gezen ve alışveriş yapan Asena Almanya’da bir de abiye ve gelinlik mağazası açacağını da açıkladı.

Ünlü oryantal Asena'nın sürpriz projeleri Evlilik Fuarı'nda ortaya çıktı! Bu kez gelinlik işine giriyor 8

ASENA ALMANYA’DA GELİNLİK MAĞAZASI AÇIYOR!
Ünlü oryantal Alman gelinlerine hitap eden yeni koleksiyon için tasarımcı Dilara Seferoğlu ile birlikte çalışıyor. Tüm mağazada özel tasarım abiyeler ve gelinliklerin olacağını açıklayan Asena, tasarımlarda kendi fikirlerinin de yer aldığını söyledi.

İş kadını olarak fuarda yer almanın ve açacağı mağazanın heyecanını yaşadığını söyleyen Asena; “ Alman gelinleri Türk gelinlerinden farklı. Onlar sadelikten yana. Mağazamda hem Alman hem de Almanya’da yaşayan Türklere hitap eden çok çeşitli bir koleksiyon yer alacak. “ dedi.

Ünlü oryantal Asena'nın sürpriz projeleri Evlilik Fuarı'nda ortaya çıktı! Bu kez gelinlik işine giriyor 9

GELİNLİKLER SADE AMA İLGİ ÇEKİCİ !

Koleksiyonun tasarımcısı Dilara Seferoğlu da yeni koleksiyonda birbirinden parlak, tüllerin hakim olduğu sade ama ilgi çeken modellerin yer alacağını söyledi.

Evlilik Hazırlıkları Fuarı’na çiftlerin büyük ilgisinin olduğunu belirten tasarımcı Seferoğlu, bu yıl gelinlerimiz bohem tarzında olacak açıklaması yaptı. Son yıllarda Ortadoğulu gelinlerin de Türkiye’de düğün yaptıklarını ve gelinliklerini Türk tasarımcılara yaptırdıklarını söyleyen Seferoğlu; “Ortadoğulular için kabarık, bol taşlı ve abartılı tasarımlar yaparken, Avrupa gelinleri için daha sade tasarımlara yöneliyoruz. Türkiye’de ise hem abartı hem de sadelik ilgi çekiyor. Ama bu yıl bohem tarz gelinliklere Türk motifleri de ekleyerek hem modern hem de geleneksel tasarımlar ortaya çıkardık. Bu da gelinlerimizin epey ilgisini çekiyor. “ dedi.