Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Aslıhan Güner çocukları güldürdü ama kendisi göz yaşlarına boğuldu!

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner çocukları güldürdü ama kendisi göz yaşlarına boğuldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, Show TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde ‘Yıldız’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Dizisi final yapan oyuncu kısa bir aranın ardından yeni sezonda Fox TV’de yayınlanan  ‘Uzak Şehrin Masalı’yla hayranlarının karşısına çıktı. Çekimleri Kars’ta yapılan dizi ne yazık ki reytinge yenildi ve kanalın ani kararıyla 5. bölümde final yaptı.

Şu sıralar bir projede yer almayan Aslıhan Güner sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla hasret gideriyor. Oyuncunun son paylaşımı dikkat çekti.

17 Aralık 1987 doğumlu oyuncunun yaklaşan doğum günü fanlarını harekete geçirdi. Ağrı’nın bir köyünde çocuklarla birlikte Aslıhan Güner’in doğum günü için pasta kesen fanları video çekerek hep birlikte oyuncunun doğum gününü kutladılar.

Fanları Aslıhan Güner’e,  “Bugün bizim vesilemizle senin sayende ilk kez pasta yediler. Hiç pasta yememiş güzel miniklerimizle doğum günü pastan kesildi. Hepsinin birer oyuncağı oldu ilk kez. Umarım bu güzelliği görürsün.” sözleriyle seslendiler.

Bu görüntüler karşılığında göz yaşlarını tutamayan Aslıhan Güner, kendisine bu güzel sürprizi yapan hayranlarına instagram hesabından çektiği videoyla teşekkür ederek; “Bana verilebilecek en güzel hediyeyi verdiniz böyle kalplerde yer almak benim için en güzel hediye iyi ki varsınız” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ley’ (@lavantaslihan)’in paylaştığı bir gönderi

Öte yandan ünlü oyuncu, doğum günü nedeniyle hayranlarına da sosyal medyadan bir çağrı yaptı. Güner, kendisine hediye göndermek isteyen kişilerden bir ricada bulunarak “Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na (TODEV) bağış yapmalarını istedi.