Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda büyük değişim! Artık yepyeni hikayeler var!

Masumlar Apartmanı’nda büyük değişim! Artık yepyeni hikayeler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in geçen sezondan bu yana en çok izlenen dizilerinden biri olan dizisi Masumlar Apartmanı bir süredir reytinglerde tepetaklak gidiyordu. Hikayenin tekdüzeleşmesi izleyiciyi sıkmış, artık “final yapsın” dedirtme noktasına gelmişti. Ancak Masumlar Apartmanı’nda bu hafta işler değişti. Hikayenin başka bir yöne evrilmeye başlamasıyla reytingler de yükselişe geçti.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi oyuncuların yer aldığı dizi her biri ayrı psikolojik probleme sahip dört kardeşin hikayesini anlatıyordu. Dört kardeşin hikayeleri ayrı ayrı o kadar ağırdı ki izleyici Masumlar Apartmanı’yla ilk tanıştığında neye uğradığını şaşırdı.

Temizlik ve namus hastası Safiye, ablasının sözünden ayrılmayan ve sürekli altına kaçıran Gülben, çok büyük bir şirketin patronu olmasına rağmen geceleri çöp toplayan Han ve sürekli olarak kendisine fiziksel olarak zarar veren Neriman. Masumlar Apartmanı izleyicisi bu dört kardeşin hikayesiyle uzun bir süre sarsıldı.

Masumlar Apartmanı’nda büyük değişim! Artık yepyeni hikayeler var! 7

Bir süre sonra izleyici karakterleri problemleriyle sevmeye başladı. Ancak yine de özellikle Safiye ve Gülben için durum çok umutsuz görünüyordu. Masumlar Apartmanı izleyicisi uzun süre bu ailenin garipliklerini seyretti.

Ancak artık Masumlar Apartmanı’nda işler değişti. Hikaye bambaşka bir yöne doğru evrildi. Evden dışarı adımını atmayan Safiye ve Gülben, hayatlarının erkeklerini buldu. Hatta Gülben evliliğe adımını attı.

Tüm bunlar Masumlar Apartmanı’nın ilk bölümünde söylense hiçbir izleyicinin inanmayacağı gelişmeler. Ancak artık Masumlar Apartmanı bambaşka bir dizi. Bu değişimin ilk somut adımı dün akşam yayınlanan bölümde gerçekleşen Gülben ve Esat’ın düğünleriyle atıldı.

Gülben ve Esat’ın düğünü Masumlar Apartmanı’nın reytinglerinin de yükselmesini sağladı. Bu da demek oluyor ki Derenoğlu Apartmanı’ndaki iç sıkıcı ortamdan sıkılan izleyici artık ailenin yüzünün gülmesini istiyor. Bu durumun Masumlar Apartmanı dizisinin reytinglerinde yükselişi devamlı kılacak mı göreceğiz.