Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Aslıhan Güner dijital platformlara yeşil ışık yaktı!..

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner dijital platformlara yeşil ışık yaktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlarandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan Aslıhan Güner, bugüne kadar Asi, Şefkat Tepe, Bir Zamanlar Osmanlı, Diriliş Ertuğrul gibi birçok dizide rol aldı.

En son Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisinde yer alan oyuncunun dizisi düşük reytinglerinden dolayı erken final yaptı. 19 yıllık kariyeri boyunca çoğunlukla İstanbul dışı projelerde yer alan oyuncu şu sıralar İstanbul’da hem dinleniyor hem de yeni proje tekliflerini değerlendiriyor.

Sosyal içerik platformu Onedio’da sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan Aslıhan Güner, dijital platformlardan gelecek tekliflere yeşil ışık yaktı. Bir dönem projesinde yer almak istediğini belirten oyuncu şunları söyledi; “Bugüne kadar hep şehir dışında işler yaptığım için dijital projelere fırsatım olmadı ama çok isterim dijitalde özellikle bir dönem işinde yer almayı, dönem işlerini çok seviyorum.”

Gelen proje tekliflerini değerlendirirken öncelikle kalbinin sesini dinlediğini ifade eden oyuncu, “Hikayenin öncelikle kalbime dokunması, bende heyecan yaratması lazım, sonra oyunculara ve hikayenin gidişatına bakarım. Bugüne kadar seçimimden pişman olduğum hiç bir projem olmadı” dedi.

Hayranları oyuncunun İsmail Demirci ile baş rolü paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakterini unutamıyor. ‘Yıldız’ın kendisi için de çok özel olduğunu söyleyen Güner, hayranlarının isteği üzerine yayında dizideki meşhur repliği ‘Uhey’i de seslendirdi.

Aslıhan Güner’in sosyal medyada hayranlarından gelen soruları yanıtladığı yayının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;