Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu’ndan, yakın arkadaşı Sinem Kobal’ın doğum gününde duygusal paylaşım!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu’ndan, yakın arkadaşı Sinem Kobal’ın doğum gününde duygusal paylaşım!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda, Show TV’de yayınlanacak olan ‘Yalancı’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, dizide baş rolü Salih Bademci ile paylaşacak.

Tatilini bitirip yoğun çalışma temposuna geri dönen oyuncu, yakın arkadaşı Sinem Kobal’ın doğum gününü de instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı. İki kadın oyuncu olarak, sektörde dostlukları imrenilerek bakılan ve parmakla gösterilen Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal, özel günlerinde birbirini hiç yalnız bırakmıyor.

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu’ndan, yakın arkadaşı Sinem Kobal’ın doğum gününde duygusal paylaşım! 7

Burçin Terzioğlu, instagramda, yakın dostu ile fotoğrafını paylaşarak altına, “Seninle gülerken nasıl göründüğümüz, nerde olduğumuz önemini yitirdi her zaman. Kıymet bilen, sırtını güvenle yaslayabileceğin özel kadın, güzel anne, sağlam dost. Hep çok gülelim birlikte. Seni çok seviyorum.  İyi ki!” yazdı. 35 yaşına basan güzel oyuncu Sinem Kobal’da dostunun paylaşımının altına, ‘Seni çok seviyorum çok, kıymetlim” yazarak cevap verdi.