Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Songül Öden’den örnek davranış!

Ünlü oyuncu Songül Öden’den örnek davranış!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranların, sinema filmlerinin ve tiyatro sahnesinin başarılı ismi, yetenekli oyuncu Songül Öden, ekranlara en son ‘Bir Aile Hikayesi’ dizisinde canlandırdığı’ Reyhan Güneş’ karakteri ile geldi. Öden ayrıca, geçtiğimiz yıl dijital platform Exxen için çekilen ‘Şeref Bey’ adlı dizide rol aldı.

Kara komedi tarzındaki 10 bölümlük dizide oyuncu, Haluk Bilginer, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Ecem Uzun, Serhat Kılıç, Devrim Yakut ve Erdem Kaynarca ile birlikte rol aldı. Songül Öden şu sıralar, ‘Lal Hayal’ adlı tek kişilik oyunu ile tiyatro sevenlerin karşısına çıkıyor.

Ünlü oyuncu Songül Öden’den örnek davranış! 8

Oyuncu 27 Ağustos saat 21.00’da Selamiçeşme Özgürlük Parkında oynayacağı oyunun tüm gelirinin memleketimizde yaşanan yangın felaketi için @ahbap ve @haytap’a bağışlanacağını instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Sergilediği bu örnek davranış ile hayranlarından takdir toplayan Songül Öden, ‘Lal Hayal’de 7 ayrı kadına hayat veriyor.

Ünlü oyuncu Songül Öden’den örnek davranış! 9

Öden,  tek kişilik performans sergilediği ‘Lal Hayal’de, farklı yaş ve sosyal statüden 7 kadının trajik komik hikayesini anlatıyor. Birbirinden farklı kadın figürlerinin yolu çözülmeye muhtaç polisiye bir hikayenin geriliminde buluştuğu oyunda, 16 yaşındaki hip-hop’çı, 70 yaşındaki Nişantaşı hanımefendisi, komşu kadın, üniversite öğrencisi, Allah’a yakaran babaanne, Sütlüceli kuaför ve koç burcu bir jinekolog Songül Öden’in performansı ile sahneye taşınıyor.