Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı bitti, Cengiz Bozkurt krizi de çözüldü!

Kuzey Yıldızı bitti, Cengiz Bozkurt krizi de çözüldü!

tarafından ker_def

TelelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisine sonradan katılan isimlerden birisi de Cengiz Bozkurt olmuştu. Usta oyuncu, geçtiğimiz yaz ayında Gençliğim Eyvah isimli dizide yer almıştı. Bu yapımın final yapmasından osonra ise Cevher Kadıoğlu karakteri ile Kuzey Yıldızı dizisine başladı.

Cengiz Bozkurt’un da kadrosunda yer aldığı Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisi final yaparak geçtiğimiz hafta ekran ömrünü tamamladı. Cengiz Bozkurt, bu süreçte geçen yıl çekilen ve bu yıl Netflix’te yayınlanan 50 M2 isimli dizide de izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Birbirinden farklı karakterleri ustalıkla canlandıran oyuncu, için bir başka iddia daha ortaya atılmıştı.

Unutulmayan dizilerden olan Leyla ile Mecnun yeniden çekilecek. Ancak gelen haberler Erdal Bakkal karakterine hayat veren Cengiz Bozkurt’un yenilenecek projede yer almak istemediği şeklindeydi.

O süreçte Kuzey Yıldızı dizisinde de rol alan usta oyuncu, son haberlere göre ikna edilmiş. Bu durum dizinin hayranlarını bir hayli mutlu etti. Cengiz Bozkurt krizinin çözülmesi Leyla ile Mecnun hayranları için çok önemliydi.

Zira Erdal Bakkal’ın olmadığı ve Cengiz Bozkurt’un da yer almadığı yeniden geri dönüş çok da anlamlı olmayacaktı. Cengiz Bozkurt meselesinin güzel şekilde çözülmesi ile kriz aşıldı ve ekip de hazırlıklara hız verdi.

Onur Ünlü’nün bu krizi çözmede önemli bir rol oynadığı da belirtiliyor. Şimdi dizi hayranlarının beklediği tarih 26 Haziran. Ekip sete çıkacak. Sadece Leyla karakterine kimin hayat vereceği konusu önümüzdeki günlerde netleşecek. Leyla karakterini daha önce Melis Birkan canlandırmıştı.