Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Kaan Taşaner önce ayrıldı, sonra geri döndü!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Kaan Taşaner önce ayrıldı, sonra geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Kaan Taşaner’in hikayede artık olup olmayacağı merak konusuydu… Ancak Marcus karakterinin ölmesi ile birlikte Taşaner’in ayrılığı kesinleşti.

TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan ve iki haneli reytingleri ile bu sezonun en başarılı dizilerinden olan Uyanış Büyük Selçuklu da Taşener yeni bir sürpriz yapıyor. Marcus öldü belki ama ünlü oyuncu yapımdan ayrılmadı. Dizinin Pazartesi akşamı yayınlanan 24. bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı. Yeni karakter hikayeye katıldı ve bu karakteri Taşaner’in canlandırdığı ortaya çıktı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Kaan Taşaner önce ayrıldı, sonra geri döndü! 7

TRT 1’in izlenme rekorları kıran dizisi “Uyanış Büyük Selçuklu”da Kaan Taşaner’in canlandırdığı Romalı komutan Markus’un ölümü, ünlü oyuncunun hayranlarını üzmüştü. Taşaner, diziye ‘Mathias’ rolüyle geri döndü. Ünlü aktör, farklı imajı ve etkileyici oyunculuğuyla hem ekrana hem de sosyal medyaya damgasını vurdu.

Kaan Taşaner, dizide Selçuklu’ya karşı savaşan Romalı komutan Markus’u canlandırıyordu. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde Markus’un ölmesi, Taşaner’in hayranlarını üzmüştü. Ancak ünlü oyuncunun diziden ayrılmadığı yeni bölümde ortaya çıktı.

Kaan Taşaner hikayeye bu kez farklı bir karakterle; “Mathias” rolüyle dahil oldu. Sergilediği oyunculukla izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatan Taşaner, imajı ve performansıyla sosyal medyada da gündem oldu.
Diziyi izleyenler ünlü oyuncuya övgüler yağdırdı. Kaan Taşaner hakkında binlerce yorum yapıldı. Takipçileri ünlü aktöre “Oyunculuk dersi verdin”, “Muhteşem oyunculuk”, “Her rolünde harikalar yaratıyorsun” şeklinde mesajlar yolladı.