Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kamera arkasını göstermesinler yoksa kötü olur!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kamera arkasını göstermesinler yoksa kötü olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 2020-2021 sezonunun en başarılı dizilerinden birisi de kuşkusuz Büyük Selçuklu devletini anlatan, güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan Uyanış Büyük Selçuklu… Her hafta etkileyici reytingler elde ederek yoluna devam eden dizi, gün birinciliklerine de abone oldu.

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Mehmet Özgür, Leyla Lydia Tuğutlu, Hatice Şendil ve Sevda Erginci gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin şimdiye kadar 21. bölümü yayınlandı ve her bölümü de büyük ilgi gördü. Dizide Turna karakteriyle dikkatleri üzerine çeken, hem yeteneğini hem güzelliğini sergileyen Sevda Erginci, sosyal medyadan gelen soruları youtube üzerinden yanıtladı.

Genç oyuncunun kamera arkasında yaşananlar ile ilgili sözleri de gülümsetti. Dizinin genel itibariyle çok ciddi içerikli bir yapım olduğunu hatırlatan bir izleyici, “Çekerken çok güldüğünüz sahne var mı?” sorusunu yöneltti. Sevda Erginci’nin bu soruya verdiği yanıt oldukça ilginç idi: “Ben her şeye gülüyorum. Kamera arkasına bir kamera koysak ve o fotoğrafı çeksek, muhtemelen insanların işe olan ciddiyetleri kırılır. Gerçekten olan her şey ile eğlenebiliyorum.”

Turna rolünde çıkamamak gibi bir durum yaşamadığını ifade eden oyuncu, arası sıra arkadaşları arasında dizideki dile yakın sözler kullanabildiğini gülümseyerek anlattı.

Arkadaşlarının da artık Turna gibi konuşmaya başladığını anlatan oyuncu, morali düşük olduğu zaman da yemek yediğini vurguladı. Mutsuzluk halinin ve bir şeylere kafaya takma durumlarının uzun süreli olmadığını anlatan Sevda Erginci, kırılganlığını saklamak gibi bir gayreti olmayan Turna’nın bu özelliğini sevdiğini ifade etti.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 22. bölümü de 22 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak.Yeni bölümde neler olacağının detaylarını aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.