Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu dönemi bitti, Cemal Toktaş yeni dizisini buldu!

Uyanış Büyük Selçuklu dönemi bitti, Cemal Toktaş yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cemal Toktaş, 2003 yılından bu yana ekranda yer alan isimlerden birisi olarak dikkatleri çekiyor… Oyuncu, son olarak TRT1 ekranında Büyük Selçukl Devleti’ni anlatan Uyanış Büyük Selçukl isimli dizide bambaşka bir karakter ile yer almış ve imajı da hayranlarını şaşırtmıştı.

Sıla isimli dizideki Azad karakteri ile popüler olan Cemal Toktaş, hem dizi hem de sinema sektöründe önemli karakterlere hayat verdi. Meryem dizisindeki Oktay karakteri ile öne çıkan oyuncu, Bizim Hikaye’deki Ömer olarak da akıllarda kaldı.

En son TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dönem dizisinde İmam Gazali karakteri ile yeniden ekranlara dönüş yapan oyuncu, projede 16 bölüm rol aldı… Uyanış Büyük Selçukl dizisinin hikayesinin geriye doğru giderek Sultan Alp Arslan’ın hikayesinin anlatılacak olması nedeniyle Mehmet Özgür hariç tüm oyuncular ile anlaşmalar bitirildi.

Uyanış Büyük Selçuklu dönemi bitti, Cemal Toktaş yeni dizisini buldu! 7

Cemal Toktaş, Uyanış Büyük Selçuklu projesi bitince Hay Sultan isimli yine TRT için çekilen dizide yerini aldı. Oyuncu yeni sezon anlaşmasını ise Show TV dizisi Yalancı için yaptı…

İki tane dönem dizisinin ardından Cemal Toktaş, bu sefer günümüz hikayesi olan ve İngiltere’de büyük bir kitleyi etkileyen The Liar’ın uyarlamasında çok farklı bir karaktere yerini alacak.

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’yi başrolde buluşturan Yalancı, The Liar dizisinin yerli uyarlaması olacak. Cemal Toktaş, yan karakterlerden birisine hayat verecek. Toktaş’ın rol arkadaşları arasında Hazal Türesan, Murat Kılıç, Şahin Irmak ve Gizem Erman Soysaldı da bulunuyor.