Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı Kurban özel bayram bölümü reytinglerde şaşkınlık yarattı!

Gönül Dağı Kurban özel bayram bölümü reytinglerde şaşkınlık yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ilk sezonu 30 bölüm ile tamamladı ama Kurban bayramına özel olarak dün akşam Gönül Dağı Kurban isimli bölüm yayınlandı. TRT1’in izleyicilere büyük sürprizi olan bu özel bölümün reytingleri de çok merak ediliyordu.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin özel bölümü Anadolu’da bayram heyecanını yansıtmasının yanı sıra, Neşet Ertaş’ın sesiyle de izleyicilerin yüreklerine işledi… Dizinin reytingleri ise oldukça düşük geldi… Tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde gün birincisi olan Gönül Dağı Kurban, AB’de ise günü ikinci sırada bitirdi.

Sıralama bakımında TRT1 dizisinin çok başarılı olduğu söylenebilir ama asıl söylenmesi gereken Kurban bayramının ilk günü Gönül Dağı dizisi bile izleyicileri ekran başına çekmeye yetmedi…Oranlar ortalamanın çok altında geldi.

Özel kanalların bayram haftası nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini neden yayınlamak istemediği de aslında Gönül Dağı Kurban özel bölümünün reytinglerinde gizli… Özel kanallar bayram günleri izleyicilerin önemli bir bölümünün ekran başında olmayacağını bildiklerinden dizilerin yeni bölümlerini bir sonraki haftaya sakladı.

TRT1 ise sadece Gönül Dağı değil, 22 Temmuz Perşembe akşamı Seksenler Yaz dizisinin de yeni bölümünü yayınlama kararı almıştı. Gönül Dağı Kurban özel bölüm çok beğenildi ama az izlendi…

Seksenler Yaz dizisi 22 Temmuz Perşembe akşamı yeni bölümü ile nasıl reytingler alacak merakla bekleniyor.