Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri dizileri reytinglerde nasıl başladı?

Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri dizileri reytinglerde nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Pazar akşamları rekabete iki yeni dizi daha katıldı. Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı ile Show TV’nin yeni dizisi İçimizden Biri, ilk kez ekrana geldi… Pazar akşamları atv ekranında İkimizin Sırrı isimli yapım da yoluna devam ediyor.

Dün akşam 3 dizinin reyting mücadelesinde dram yapımı olan Uzak Şehrin Masalı biraz daha fazla öne çıktı. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri diğer iki yapıma göre tüm kategorilerde daha iyi geldi.

Kars’ta çekimleri yapılan Uzak Şehrin Masalı, tüm kişilerde günü ikinci tamamladı. AB ve ABC1 gruplarında ise dizi günü üçüncü sırada bitirdi. Reyting oranlarına bakıldığında ise çok iyi sonuçlar gelmediğini, ortalama oranlar elde edilebildiğini görüyoruz.

Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri dizileri reytinglerde nasıl başladı? 8

Fox TV’nin çarşamba günü final yapan dizisi Sen Çal Kapımı’na benzer reytingler elde eden Uzak Şehrin Masalı, önümüzdeki haftalarda yükseliş sergileyebilir. Zaten 26 Eylül Pazar günü Teşkilat dizisi ikinci sezona başlayacak ve tüm denklem değişecektir.

İçimizden Biri isimli Show TV dizisinde ise başrollerde Bora Akkaş ile Özge Yağız bulunuyor. İzleyenlerin içini ısıtan ve gülümseten bir yapım olarak İçimizden Biri dizisi sevildi. Ancak reyting sonuçlarına bakıldığında çok da iyi bir başlangıç yapamadığını söylemek lazım.

Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri dizileri reytinglerde nasıl başladı? 9

Tüm kişiler ve AB grubunda günü beşinci olarak tamamlayan Show TV dizisi, ABC1 grubunda ise altıncı oldu. Düşük olarak kabul edilen reytingler elde eden yeni dizinin ilerleyen bölümlerde nasıl sonuçlar alacağını beklemek gerekiyor.

Atv ekranında altıncı bölümü yayınlanan İkimizin Sırrı dizisi ise tüm kategorilerde de İçimizden Biri’nin önünde yer aldı. Günü tüm kategorilerde dördüncü olarak tamamlayan dizinin reytingleri yine de ortalamanın altında seyrediyor. atv dizisinin büyük bir sıçrama yapması beklentisi her geçen hafta azalıyor.