Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi geri dönünce diğer diziler için aynı senaryo tekrar edecek!

Teşkilat dizisi geri dönünce diğer diziler için aynı senaryo tekrar edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Teşkilat isimli dizinin ikinci sezonunu merakla bekleyen milyonlarca izleyici var. İkinci sezonda aksiyonun daha fazla olması ve daha profesyonel sahnelerle izleyicilerin eleştirilerinin de azalması sağlanmaya çalışılacak.

Teşkilat dizisinin ikinci sezon fragmanında yer alan görüntüler daha özenli bir yapımla karşılaşacağımıza işaret ediyor. Dizi geçen sezon başladığında o kadar yüksek reytingler elde etti ki, tüm pazar dizileri için adeta büyük bir kabus olmuştu.

Arıza, Menajerimi Ara, Kefaret ve Hercai isimli diziler Teşkilat’ın başlaması ile birlikte geçen sezon büyük sorunlar yaşadı. TRT1 dizisi tüm yapımlardan izleyicileri kendisine kısa sürede çekti. Bir tek bu duruma Kefaret dizisi direnebilmişti.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonu Mesut Akusta’nın rahatsızlanması nedeniyle bir süre gecikti. Bu durum aslında yeni başlayan Uzak Şehrin Masalı, İçimizden Biri ve atv’de devam eden İkimizin Sırrı için iyi bir fırsat oldu.

Bu üç dizi de önümüzde 26 Eylül itibari ile Teşkilat dizisinin başlamasının yıkıcı etkilerini görebilir. Geçen sezon yaşanan senaryo aynen tekrarlanabilir. Tabii ki kanallar buna hazırlıklı ve güçlü hikayelerle, etkileyici oyuncu kadrosuyla pazar rekabetine katıldılar.

Teşkilat dizisi geri dönünce diğer diziler için aynı senaryo tekrar edecek! 3

Ancak Teşkilat dizisinin ikinci sezonda çok daha profesyonel bir görüntüde olacağı fragmanlardan anlaşılıyor ve bu durum diziyi izlemeyi bırakanların yeniden geri dönüşünü de sağlayabilir.

Teşkilat geçen sezon başladığı günden sezon finali yapana kadar iki haneli reytingler elde etti ve tüm kategorilerde de birincilikleri kimseye bırakmadı. TRT1 dizisi yeni sezonda da aynı başarıyı tekrarlayacağını gösteriyor. Bu durum pazar akşamları yayınlanan tüm dizilerin akıbeti için büyük bir tehlike olarak gözüküyor.

Reytinglerde ne İçimizden Biri, ne Uzak Şehrin Masalı ne de İkimizin Sırrı dizileri ciddi bir sıçrama sergileyemedi. Önümüzdeki hafta aynı durum tekrar eder ise, Teşkilat dizisinin gelişi geçen sezon yaşanan durum aynen tekrar edebilir.

Ayrıca, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav gibi iki usta isim Teşkilat kadrosuna katıldı. Yani hem hikaye hem de karaktere ilgi noktasında dizi ilk sezondan çok daha güçlü geliyor. Bunu da hesaba katmak lazım.

Sonuç olarak; Pazar akşamları yayınlanan diziler için Teşkilat’ın ikinci sezonu çok can yakıcı olacak.