Ana sayfa Dizi Haberleri Uzatılma kararı alınan Sen Çal Kapımı’nda eskiye dönüş var!

Uzatılma kararı alınan Sen Çal Kapımı’nda eskiye dönüş var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – 2020 yılının Temmuz ayında yayın hayatına başlayan Sen Çal Kapımı dizisinin 1. yılı büyük bir mutlulukla kutlanmıştı. Dizinin finaline doğru adım adım gidilirken hayranları heyecanlandıran yeni bir karar alındı.

Neslihan Yeldan’ın instagram hesabından bir hayranının sorusu üzerine dizinin 52. bölümde final yapacağını duyurması, birçok dizi takipçisini mutlu etti. Romantik komedi hikayesinin yaz boyunca süreceği biliniyordu. Ancak Hande Erçel, 50. bölümün final olacağı bilgilendirmesi yapmıştı.

Görünen o ki hikayenin güzel bir final ile noktalanabilmesi için 2 bölüm daha uzatılması gerekti ve alınan bu karar da olumlu oldu. Şimdiye kadar 44 bölüm yayınlanan dizide Serkan ile Eda’nın eski günlere dönmeye başlayacağının işaretleri de geliyor. Serkan ve Eda birbirlerine iyice yakınlaştı… Yani yeni bölümlerde mutlu bir aile tablosu görmek için sebepler oluşmaya başladı.

Uzatılma kararı alınan Sen Çal Kapımı'nda eskiye dönüş var! 7

Toplam 8 bölümü kalan dizide izleyiciler de ikilinin mutlu hallerini görmek istiyor. Özellikle aile saadetine erişmeleri, romantik anların artması ve dizinin güzel bir şekilde final yapması birçok dizi hayranı tarafından bekleniyor…

Sen Çal Kapımı 45. bölümden 2. fragman yayınlandı. Dizi hayranları yeni bölümde Eda ve Serkan yakınlaşmasını heyecanla bekliyor. Bu yakınlaşma ne kadar hızlı olursa dizi hayranlarının merakla bekledikleri aile saadeti günlerinin de o kadar hızlı geleceğine yönelik bir beklenti ortaya çıktı.