Ana sayfa Dizi Haberleri Uzun süredir ekranlarda olmayan isim, Çukur dizisine geliyor

Uzun süredir ekranlarda olmayan isim, Çukur dizisine geliyor

tarafından zk zk

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un yeni sezonunda transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon sonunda Barış Arduç’un katıldığı ve Nejat İşler’in de bir süre yer aldığı diziye bu sezon İrem Sak, Mustafa Avkıran da dahil olmuştu. İddialı yapıma katılan isimler artıyor.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı dizi, Pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonu da yine izleyenleri ekran başına kilitlemekte.

Her hafta bir başka sürprizin yaşandığı dizi, 4. sezonuyla da ekranın sevilen dizileri arasında yer almaya devam ediyor. Çukur’a katılan son isim ise uzun süredir ekranlarda olmayan sevilen bir oyuncu.

Sinema ve dizilerde uzun yıllar rol alan Filiz Taçbaş, bir süredir ekranlarda yoktu. Taçbaş, Çukur dizisi ile yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Filiz Taçbaş’ın kimi oynayacağı henüz belli değil ancak Çukur’un sürprizlerinden birisinin de Taçbaş’ın oynayacağı rol olacağı anlaşılıyor.

Oyuncu, kısa bir süre önce İzmir’den İstanbul’a dizi için geldi. Sosyal medyadan Çukur dizisine katılmaktan ve yeniden setlere dönmekten dolayı çok heyecanlı olduğunu ifade eden Taçbaş, “İzmir Foça’dan Çukur için Döndüm” ifadesini kullandı.