Ana sayfa Dizi Haberleri Müthiş! Aslıhan Güner’in Kuzey Yıldızı’nda çok güzel bir sürprizi var

Müthiş! Aslıhan Güner’in Kuzey Yıldızı’nda çok güzel bir sürprizi var

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kuzey Yıldızı dizisi bu akşam 34. bölümüyle ekranlara gelecek. Show TV’de yayınlanan dizi Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde bu hafta da izleyenlere bir görsel şölen sunacak. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünde oynadığı dizide, yine sürprizli bir bölüm izleyenlerin beğenisini kazanacak.

Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde Aslıhan Güner, izleyenlere güzel bir sürpriz yapmış ve “Bir Ay Doğar” isimli türküyü söylemişti. Annesi Malatyalı babası Sivaslı olan oyuncu, sesinin güzelliğiyle de dikkat çekti. Sivaslıların seslerinin güzel olduğu görüşleri Aslıhan Güner için de ne kadar doğru olduğunu izleyici de teyit etmiş oldu.

Müthiş! Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı'nda çok güzel bir sürprizi var 7

Oyuncunun söylediği türkü sosyal medyada izleyenler tarafından da defalarca kez paylaşıldı ve dinlendi. Güner’in güzel sesini izleyici bu hafta yeniden dinleme imkanı bulacak ancak bu kez türkü değil, son günlerde çok dinlenen ve listelerde de ön plana çıkan bir şarkıyı seslendirecek oyuncu.

Güner, Tuna Kiremitçi ve Sena Şener’in ‘Birden Geldin Aklıma’ isimli şarkısını yorumlayacak. Oyuncunun şarkıyı söylediği sahneden bir bölüm fragmanda da yer aldı ancak sosyal medyada bazı kişiler sesin gerçekten Aslıhan Güner’e ait olup olmadığını anlayamadıklarını ifade etmişti.

Aslıhan Güner, yayına saatler kala instagram story bölümünden kendi çektiği video ile canlı canlı söyleyerek o sesin kendisine ait olduğunu da göstermiş oldu.

İşte Aslıhan Güner’in şarkının kısa bir bölümünü söylediği o videosu… Devamını bu akşam diziyi izlerken dinleyebilirsiniz… Yıldız ve Kuzey’i bu kez deniz kenarında göreceğimiz bir sahnede bu şarkıyı söyleyecek…

İşte bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm tanıtımı: