Ana sayfa Dizi Haberleri Beyin kanaması geçiren Ali Sürmeli’nin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki akıbeti belli oldu

Beyin kanaması geçiren Ali Sürmeli’nin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki akıbeti belli oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında 6. sezonuyla izleyici ile buluşmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çekimleri kısa bir süre önce başlamıştı. Uzun bir tatil yapan dizi ekibi ve oyuncular, sonunda sete dönmüş ve yeni sezon çekimleri de başlamıştı.

Koronavirüs nedeniyle sıkı tedbirlerin alındığı çekimler tam gaz sürerken, dizinin oyuncularından Ali Sürmeli ile ilgili üzücü bir haber geldi. Sevilen oyuncu Ali Sürmeli, geçtiğimiz pazar günü beyin kanaması geçirdi. Oyuncunun yaşadığı bu zorlu durum, setteki çalışanları, oyuncuları ve sevenlerini çok üzdü.

Usta oyuncunun bu hafta Salı günü yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin yeni çekilen bölümlerinden sadece bir tanesinde rol aldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Sürmeli, rahatsızlanmadan önce sadece bir bölüm rol alabilmişti dizide bu sezon.

Dizinin çekimleri devam ederken, senaryoda yapılan değişiklikle Ali Sürmeli’nin rolüyle ilgili nasıl bir kararın alınacağı merak konusuydu. Yeni sezon ikinci bölüm senaryosunun değiştirildiği öğrenildi.

Buna göre Ali Sürmeli’nin oynadığı Doğan Baba karakterinin sahneleri yeni yazılan senaryo ile çıkarıldı. Oyuncunun yerine bir başkasının geçmeyeceğini düşündüren bir gelişme de karakterin bir süre senaryodaki değişiklikle uzaklaştırılacağı ve Ali Sürmeli’nin sağlığına kavuşmasının ardından yeniden senaryoya ekleneceği ifade ediliyor.