Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Leyla ve Cem, bu çifti çok konuşacaksınız!

Ve Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Leyla ve Cem, bu çifti çok konuşacaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yaz dizisi Cam Tavanlar’ın başrol oyuncuları açıklandığından beri hayranları heyecanla bekliyor. İçerde dizisiyle ünlendikten sonra dizilerde rol almayan ve sadece Organize İşler Sazan Sarmalı filminde oynayan Bensu Soral, bu diziyle ekrana dönüş yapacak.

Kubilay Aka ise 4 sezondur müthiş bir oyunculuk sergilediği Çukur dizisinden kısa bir süre önce ayrılmıştı. Celasun karakteri ile yapımcıların da gözdesi olan genç jön, bu kez bir romanntik komedi ile izleyicilerle buluşuyor.

Bensu Soral ve Kubilay Aka, ilginç bir çift olacak! Daha önce ikisi de ekranda romantik komedide oynamadılar. Bu nedenle hayranları da merakla beklemekte.

Dizinin tanıtımlarının dönmeye başlaması ile birlikte heyecan da doruğa çıktı. Ojo Pictures imzalı ‘Cam Tavanlar’ın yaz ayın ada damga vurması bekleniyor. Dizinin yayın tarihi de 9 Haziran Çarşamba olarak belirlendi.

Ve Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Leyla ve Cem, bu çifti çok konuşacaksınız! 8

Soral ve Aka’nın ekran uyumlarının tuttuğu, tanıtımların yayınlanmasıyla da yapılan yorumlara yansıdı. İkilinin aynı dizide rol almaları, hayranlarını da mutlu eden bir gelişme oldu.

Dizide, bambaşka koşullarla bulundukları pozisyonlara gelen Leyla (Bensu Soral) ile Cem’in (Kubilay Aka) büyük rekabeti sırasında aşk da onların peşini bırakmayacak. Muhtemelen yaz sezonunda da Leyla ve Cem’i çok konuşacağız!

Ve Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Leyla ve Cem, bu çifti çok konuşacaksınız! 9

Kerem Çatay ve Ömer Özgüner yapımcılığındaki ‘Cam Tavanlar’ın senaryosu Meriç Acemi’nin kaleminden çıkarak Fehmi Öztürk’ün rejisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi başarılı isimler yer alıyor.