Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine bir yeni karakter geliyor! İşte Esat’ın annesi…

Masumlar Apartmanı dizisine bir yeni karakter geliyor! İşte Esat’ın annesi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları Masumlar Apartmanı dizisi, dün akşam 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabındaki hikayeden uyarlanmakta.

Gerçek bir hayat hikayesinden aktarılan dizi, sezonun en çok konuşulan yapımları arasında yer alıyor. OGM Pictures imzalı dizinin yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali üstlenmekte.

Masumlar Apartmanı, dün akşam da yine izleyenleri ekran başına kilitleyen bir bölümle yayındaydı. Tansel Öngel’in oynadığı Naci’yi tedavi olmaya ikna edemeyen Safiye, son çare olarak eski karısını ve kızını çağırdı.

Heyecanla izlenen dizide Gülben ve Esat aşkı ise, izleyicinin en sevdiği bölümlerden. Gülben’in saf haliyle Esat’la yaşadığı aşka hala inanamaması, izleyicinin de bu naif karakteri her geçen gün daha çok sevmesini sağlıyor.

Masumlar Apartmanı dizisine bir yeni karakter geliyor! İşte Esat'ın annesi... 8

Esat’ın Gülben’i mutlu etmek için elinden geleni yapmaya çalışmasına, İnci ve Han da büyük destek veriyorlar. Esat ve Gülben’in böyle giderse yakında evlenmeleri de mümkün!

Sezon finalinin 37. bölümde olacağı bir süre önce kulislere yansımıştı. Bu durumda 2 bölümü kalan diziye bir sürpriz karakter dahil oluyor!

Uğur Uzunel’in hayat verdiği Esat’ın annesi geliyor! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Esat’ın annesini usta oyuncu Tülay Bursa canlandıracak…

Masumlar Apartmanı dizisine bir yeni karakter geliyor! İşte Esat'ın annesi... 9

1958 doğumlu Tülay Bursa dizi, sinema, tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. İlk, orta ve lise eğitiminin tamamladıktan sonra 1977 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne girdi. Sahne alşdığı oyunların dışında Aramızda Kalsın, Umutsuz Ev Kadınları, Kalbim 4 Mevsim, Musallat 2, Sırat, Asi, Erkekler Ağlamaz, Ihlamurlar Altında, 1 Erkek 1 Kadın, Baba Candır yapımlarında rol almıştır.