Ana sayfa Dizi Haberleri Ve hasret bitiyor! Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri başladı! Haberi oyuncu duyurdu!

Ve hasret bitiyor! Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri başladı! Haberi oyuncu duyurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi, geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlamıştı. Dizi, yaz döneminde reytingleriyle iyi iş çıkarınca, sezonda da devam etmişti. Önce hafta içi yayınlanan Sen Çal Kapımı, daha sonra rekabette sorun olunca Cumartesi’ye alınmıştı.

Erçel ve Bürsin’in Eda ve Serkan karakterlerine hayat verdiği dizi, ikilinin ekran uyumunun tutmasıyla birlikte ilgiyi bir şekilde sezon sonuna kadar taşıdı. Reytingleri yaz sezonundaki kadar yüksek olmasa da Fox TV, dizisinden vazgeçmedi.

Üstelik yeni bir adım atılarak, diziye Nisan ayında sezon arası verdirildi ve yaz döneminde yeni bir romantik komedi arayışına girmek yerine, tutmuş bir iş olan Sen Çal Kapımı dizisini yazın da devam ettirme kararı alındı.

Sezon arası bitti ve geçtiğimiz hafta tanıtım için Kerem Bürsin ve Hande Erçel bir günlük sete çıktı. Ardından yeni bölüm çekimlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Ve haberi Neslihan Yeldan, twitter’dan aşağıdaki gibi dün akşam duyurdu…Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin’in oynadığı Serkan’ın annesi Aydan Bolat’a hayat veren Yeldan, güzel haberi sosyal medyadan böyle verdi…

Ve hasret bitiyor! Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri başladı! Haberi oyuncu duyurdu! 7