Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizi izleyicileri finale gidilse de projenin geldiği noktadan çok memnun!

Veda Mektubu dizi izleyicileri finale gidilse de projenin geldiği noktadan çok memnun!

tarafından ker_def

Kanal D ekranının sevilen dizilerinden birisi haline gelen Veda Mektubu’nda finale adım adım gidilmesine rağmen, dizinin takipçileri hikayenin geldiği noktadan ve projenin genelinden memnuniyet duyuyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi, beklenen güçlü reytingleri bir türlü elde edememesine rağmen, ayakta kalmayı başardı.

Dizinin final olacağına yönelik olarak geçtiğimiz aylarda ortaya atılan iddialara rağmen, hikayeye tutuklu kalan izleyicilerin de desteği ile Veda Mektubu projesi yaz döneminde de ekranda yer almayı sürdürdü.

Kanal D’nin bu desteği sağlaması hem izleyicilerin diziye olan inancının hem de sosyal medyada çok yoğun bir etkileşim oluşturmasının da payı oldu. Reytingler noktasında her zaman sıkıntılı olan dizi, yaz döneminde iyi sonuçlar elde ederek Kanal D’nin yüzünü güldürüyor.

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen 21. bölümü ile yine AB ve ABC1 gruplarında günün en çok izlenen dizisi oldu.

31 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanan diziler içinde en çok izlenen proje olması Veda Mektubu adına önemli bir başarı olarak da kayıtlara geçti.

24. bölümü ile birlikte final yapması beklenen dizinin ortaya koyduğu performanstan memnun olan izleyiciler, sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapmaya devam ediyor. Son dönemin en güzel dizilerinden birisi olduğu değerlendirmesini yapan izleyicilerin bu desteği, dizinin ayakta kalmasının da sırrı oldu.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de beğeni kazanan Veda Mektubu eğer bir değişiklik olmaz ise 24. bölüm ile birlikte 21 Ağustos Pazartesi akşamı son kez izleyicilerle buluşacak.

Birçok izleyici ikinci sezonu hak ettiği değerlendirmesi yapsa da, reytingler hala Kanal D’nin ikinci sezonda da diziyi devam ettirmesini sağlayacak düzeyde değil.