Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisinin başarısına yurt dışında yenileri ekleniyor!

Ya Çok Seversen dizisinin başarısına yurt dışında yenileri ekleniyor!

tarafından ker_def

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisinin Türkiye’de dikkat çekmesinin ardından, yurt dışına satışları ile ilgili önemli gelişmeler de peş peşe gelmeye başladı.

İki başarılı oyuncunun etkileyici partnerliğinin sosyal medyada müthiş bir etkileşim dalgası yaratmasının da yurt dışında dizinin satışlarının iyi gitmesinde önemli bir payı bulunuyor.

Arap ülkelerinde yayınlanmaya başlanması ile birlikte Ya Çok Seversen dizisi önemli başarılar ile anılmaya başlanmıştı. Şimdi de Ya Çok Seversen Rusya’da başlıyor…

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı bir araya getiren Kanal D’nin sevilen dizisi ‘‘Ya Çok Seversen’’ 7 Ağustos’ta Rusya’da yayınlanmaya başlıyor. Dizi yurt dışında “If You Love” ismi ile yayınlanıyor.

Ya Çok Seversen dizisinin başarısına yurt dışında yenileri ekleniyor! 7

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı, ‘Ya Çok Seversen’ dizisi Rusya’da yayına girmeye hazırlanıyor.

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla Türkiye’de olduğu kadar yurtdışında da çok konuşulan, sosyal medya trend listelerinin üst sıralarını zorlayan dizi 7 Ağustos’ta Rusya’nın en önemli kanallarından TNT’de izleyiciyle buluşacak.

Dizinin yurt dışı satışlarına yenilerinin eklenmesi de bekleniyor. Ya Çok Seversen dizi projesinin Türkiye’de reytingler noktasında beklentilerin altında sonuçlar elde etmesine rağmen, sosyal medyada ve dijital platformlarda çok sevilmesi, ayrıca yurt dışı satışlarının iyi gitmesi dikkat çeken gelişmeler oldu.