Ana sayfa Dizi Haberleri Vedaya hazır olun! Gönül Dağı dizisine geç katıldı, erken ayrılacak!

Vedaya hazır olun! Gönül Dağı dizisine geç katıldı, erken ayrılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan Gönül Dağı dizisinin genç oyuncuları öne çıkartması çok önemli bir gelişme oldu. Birçok genç oyuncu bu dizi sayesinde izleyicilerin dikkatini çekti. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan dizinin başrolünde çok iyi bir uyumla izleyicilerin hayranlığını kazandı.

Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Eser Eyüboğlu, Hazal Çağlar, Zümre Meğreli gibi oyuncular da genç isimler olarak öne çıktı. Diziye geç katılan Buse Orcan ise Asya karakteri ile herkesin gönlünü kazandı.

Buse Orcan, oyunculuk yolculuğunun daha ilk döneminde böyle önemli bir dizide yer alarak büyük popülerlik elde etti. TRT1 ekranında milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayan Gönül Dağı, en çok da genç yeteneklerin kendilerini gösterebilmelerine fırsat sağlayan bir yapım oldu.

Vedaya hazır olun! Gönül Dağı dizisine geç katıldı, erken ayrılacak! 7

Buse Orcan, geç katıldığı Gönül Dağı ekibine veda ediyor. Oyuncunun canlandırdığı Asya’nın hikayesi bitti. Şimdi ise ayrılık vakti geldi. 54. bölümü yayınlanan ve her cumartesi akşamı da yeni bölümleri ile büyük heyecan yaratan dizideki ayrılık izleyicileri üzecek.

37. bölümde diziye katılan Buse Orcan, hikayede Mezarcı İlyas’ın kızı Asya olarak yerini aldı. Kendisine verilen fırsatı çok iyi değerlendiren oyuncunun 55. bölümde veda etmesi bekleniyor.

Buse Orcan adına çok başarılı ve kendisini gösterebildiği bir dizi geride kalıyor ama, yeni teklifler alacağı ve yeni projelerle izleyicilerin karşısına çıkacağı da garanti..