Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinden yeni poz geldi!.. Alp Navruz’un imajı çok konuşulur!

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinden yeni poz geldi!.. Alp Navruz’un imajı çok konuşulur!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’de yaz aylarında başlayan Ada Masalı dizisi, romantik komedi türünde sevilen bir yapımdı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisi, Ada Masalı dizisinde partner olmuşlar ve izleyici tarafından birbirlerine çok yakıştırılmışlardı.

Dizi yayınlandığı sırada aşk yaşadıkları haberleriyle gündeme gelen ikili bu konuda açıklama yapmaktan kaçınmıştı. Dizi sona erdikten sonra ilişkilerini doya doya yaşamaya başlayan çift zaman zaman sosyal medyadan yaptıkları  paylaşımlarla hayranlarını mest ediyor.

Ayça Ayşin Turan,  instagramdaki son paylaşımında sevgilisiyle birlikte yayınladı. Yakışıklı oyuncu Alp Navruz fotoğrafta gözlüklü imajıyla dikkat çekti.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinden yeni poz geldi!.. Alp Navruz'un imajı çok konuşulur! 9

Dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan çift, mutlu beraberliklerini gözlerden uzak sürdürüyorlar. İki ünlü isim de şu anda bir projede yer almıyor.

Ayça Ayşin Turan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada biraz dinleneceğini söyleyerek, gelen teklifler olduğunu ve değerlendirdiğini belirtmişti.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinden yeni poz geldi!.. Alp Navruz'un imajı çok konuşulur! 10

Oyuncunun yeni bir projede yer almak için pek de acele etmediği anlaşılıyor. Anlaşılan o ki güzel oyuncu Ada Masalı dizisinin ardından biraz daha seçici davranarak, gelen tekliflerden en iyisini bulmaya ve biraz da kendisine zaman tanımaya çalışıyor.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinden yeni poz geldi!.. Alp Navruz'un imajı çok konuşulur! 11

Öte yandan bir proje için objektif karşısına geçen oyuncu birbirinden güzel pozlarını instagram hesabından paylaştı. Instagram’da 5.5 milyon takipçisi bulunan Ayça Ayşin Turan’ın pozları  hayranlarından kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı.