Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Böyle Sev dizisini unutamayanlara harika bir haber var!

Beni Böyle Sev dizisini unutamayanlara harika bir haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in bir zamanlar en sevilen dizilerinden biriydi Beni Böyle Sev. Bugünlerde dizi dünyasının en parlak oyuncularından Burcu Biricik ve Eda Ece’nin de henüz yolun başındayken yan rollerden birinde yer aldığı Beni Böyle Sev dizisi tekrar bölümleriyle ekrana geliyor.

Romantik komedi türündeki Beni Böyle Sev dizisi TRT 1’de Şubat 2013’te yayınlanmaya başladı. Üç sezon süren dizi 2015 yılında 89. bölümüyle ekranlara veda etti. Yayınlandığı dönemde izleyiciler tarafından çok sevilen dizi hafızalarda.

Beni Böyle Sev dizisini unutamayanlara harika bir haber var! 8

Beni Böyle Sev dizisi tekrar bölümleriyle yeniden ekranda. Hala unutulmayan dizi yarından itibaren hafta içi her gün saat 13:00’te TRT 1 ekranlarında olacak, dizinin hayranları da eski günleri yad edecek.

Yapımcılığını Çağrı ve Başak Bingüller’in üstlendiği dizinin yönetmenleri Cem Tabak ve Levent Türkan’dı. Dizide Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Burcu Altın, Bala Atabek, Umut Kurt, Mert Turak, Selen Uçer, Altan Gördüm, Lale Mansur gibi isimler vardı.

Beni Böyle Sev dizisini unutamayanlara harika bir haber var! 9

Bugünlerde Türkiye’nin en ünlü kadın oyuncularından ikisi de Beni Böyle Sev’de rol alıyordu. Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik ve Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, Beni Böyle Sev dizisinde yan rollerdeydi. Beni Böyle Sev dizisinin konusu şöyleydi:

Zengin ve yakışıklı, fakat gayet mütevazı Ömer (Alper Saldıran) ile; öksüz büyümüş, ancak buna rağmen yaşam dolu bir genç kız olan Ayşem’in (Zeynep Çamcı) yıldırım aşkları uzun bir maceradan sonra evlilikle noktalanır. Ancak evlilik, hayat mücadelesi içerisinde onlar için mutlu bir son değil, sadece bir başlangıçtır.