Ana sayfa Dizi Haberleri Elveda Rumeli hala unutulmadı! Erdal Özyağcılar 15 yıl sonra yine Makedonya’da dizi çekecek!

Elveda Rumeli hala unutulmadı! Erdal Özyağcılar 15 yıl sonra yine Makedonya’da dizi çekecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Makedonya’nın Manastır civarında çekilen Elveda Rumeli dizisi 15 yıl önce ekrana geldiğinde herkes tarafından çok sevilmişti. Sıcacık hikayesiyle her hafta milyonları ekrana kitleyen dizi hala unutulmadı. Dizini Sütçü Ramiz’i Erdal Özyağcılar 15 yıl sonra yeniden bir dizi çekimi için Makedonya’ya dönüyor.

2007 yılında Adam Film tarafından ATV için çekilmeye başlayan Elveda Rumeli hikayesi sıcacık bir aile hikayesiyle Türk izleyicileri etkisi altına almıştı. Üç sezon ve 83 bölüm olarak süren Elveda Rumeli’nin son bölümü Ekim 2009’da ekrana gelmişti.

Hala herkesin hafızasında olan, Sütçü Ramiz ve ailesinin hikayesini anlatan dizi aralarında Filiz Ali, Ertan Saban, Berrak Tüzünataç, Salih Bademci, Rıza Kocaoğlu gibi bugün kariyerinin zirvesinde olan bazı oyuncuların da dikkatleri üzerine çekmesini sağlamıştı. 15 yıl sonra yeni bir Rumeli dizisi daha ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hem de başrolde yine Erdal Özyağcılar ile…

Elveda Rumeli hala unutulmadı! Erdal Özyağcılar 15 yıl sonra yine Makedonya’da dizi çekecek! 7

Yayınlanacağı kanal ve zaman henüz açıklanmayan dizinin oyuncu kadrosu neredeyse tamamlandı. Buna göre dizide Erdal Özyağcılar’ın yanı sıra Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Deniz Gürkan, Kaan Turgut, Erman Saban ve Sarp Bozkurt canlandıracak.

Yapımcılığını Uğur Uzunok ile Yalçın Arı’nın yaptığı dizinin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca üstlenecek. Senaryosu ise Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Hamit Işık, Esma Koç ve Nurdan Tufai tarafından kaleme alınacak.

Yeni dizinin başrol kadın oyuncusu da henüz belli olmadı. Ancak büyük bir ihtimalle Brezilya asıllı oyuncu Jessica May’in başrolde olacağı belirtiliyor. Türk fotoğrafçı Hüseyin Kara ile evlendikten sonra Türkiye vatandaşlığına geçen May Türkiye’de çok sevilen bir oyuncu. Jessica May en son 2020 yılında yayınlanan ancak reytinglerde başarısız olan Maria ile Mustafa dizisiyle ekrana gelmişti.