Ana sayfa Dizi Arşivi Yaban Çiçekleri nasıl bir dizi? Hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları

Yaban Çiçekleri nasıl bir dizi? Hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları

tarafından ker_def

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, kadrosu ve hikayesiyle merak uyandıran yeni dizi “Yaban Çiçekleri” dizisi nasıl bir yapım? Hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Her şeyden önce sosyal medya ortamında Yaban Çiçekleri fragmanının yayınlanması ile birlikte büyük bir etkileşim dalgasının ilk kıvılcımlarının yandığını söylemek yanlış olmayacaktır. Çift olarak ilk kez ekrana gelecek olan Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora ikilisi şimdiden izleyicilerin merakını süslüyor. İkilinin iyi bir uyum yakalaması ve güçlü bir enerji ortaya koyması Yaban Çiçekleri dizisinin geniş bir izleyici kitlesini etkilemesini sağlayacaktır.

Tanıtımı ile şimdiden dikkat çeken dizinin kadrosunda; Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut’un oturduğu dizi, aşkları çocukken başlayan ama yarım kalan Kılıç ve Ela’nın yeniden karşılaşmasını konu alıyor. Aşklarına gölge düşüren aile sırlarına, aşılmaz gibi görünen tüm engellere rağmen ikili yeni bir sayfa açıp tertemiz bir başlangıç yapabilecek midir?

Yolları sürpriz şekilde kesişen Kılıç ve Ela’nın sürükleyici hikayesini güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici bir anlatımla ekrana taşıyacak olan “Yaban Çiçekleri” yakında atv’de ekranlara gelecek.