Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Yağız Can Konyalı’dan şaşırtan aşk itirafı!..

Yakışıklı oyuncu Yağız Can Konyalı’dan şaşırtan aşk itirafı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizideki ‘Aydın’ karakteri ile büyük bir çıkış yapan Yağız Can Konyalı, Adı Mutluluk dizisiyle de dikkatleri çekti. Oyuncu esas çıkışını ise, Bizim Hikaye’de canlandırdığı ‘Rahmet Elibol’ karakteriyle yaptı.

Aşk Ağlatır, Arıza gibi önemli projelerde de etkili roller canlandıran yetenekli oyuncu Episode TV’de yayınlanan Yasemin Şefik’le Mevzu Aşk Programı’na konuk oldu. Kanal D için çekilen dört bölümlük mini dizi ‘Gönül Hırsızı’nda rol alan oyuncu dizinin senaryosunu okur okumaz çok beğendiğini söyleyerek, “Çok orijinal bir iş. İçinde olduğum için çok mutluyum, yayınlanması için sabırsızlanıyorum” açıklamasını yaptı.

Yakışıklı oyuncu Yağız Can Konyalı'dan şaşırtan aşk itirafı!.. 7

Yeni sezon için televizyon dizisi yerine dijital bir projede yer almayı tercih eden Konyalı, Bein Connect platformu için hazırlanan Erkek Severse adlı dizide rol alacak. Aynı zamanda tiyatro sahnesinde de hayranlarıyla buluşan Yağız Can Konyalı, Esra Bezen Bilgin ile birlikte ‘Sesin Resmi’ adlı oyunda rol alıyor.

Yağız Can Konyalı Yasemin Şefik’e, “Tembellikten kaçmak için bu kadar çok çalışıyorum” açıklamasını yaptı. Aşk hayatı ile ilgili sorularıysa geçiştiren yakışıklı oyuncu, “Hep setteyim aşka vakit yok” açıklamasıyla da dikkat çekti.

Proje seçiminde senaryoya önem verdiğini belirten Yağız Can Konyalı “Daha önce canlandırdığı karakterlerden farklı karakterler seçmeye özen gösteriyorum” dedi.

Yağız Can Konyalı, hikayesini Aslı Zengin’in yazdığı Erkek Severse isimli dizide Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Allen, Tolga Güleç, Görkem Sevindik ile Aslı Sümen ile birlikte rol alacak.

Oyuncunun konuk olduğu,  Yasemin Şefik’le Mevzu Aşk Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;