Ana sayfa Dizi Fragmanları Annelik kavramını sorgulatacak yeni dizi Annemizi Saklarken herkesi şaşırtacak

Annelik kavramını sorgulatacak yeni dizi Annemizi Saklarken herkesi şaşırtacak

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu akşam Star’ta yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in bulunduğu Annemizi Saklarken, ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Dizi, iddialı konusuyla gündemde.

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği Annemizi Saklarken’in yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Dizinin öykü ve senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Kutsi’nin Dündar, Hande Doğandemir’in Handan karakterini canlandıracağı Annemizi Saklarken, çok çarpıcı bir hikayeye sahip.

Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan, genç yaşta anne olmuş ve dul kalmış bir kadın. Ancak bildiğimiz evlatları için her şeyi feda eden bir anne değil. Tam aksine zengin bir koca bularak hayatını kurtarmaya çalışan, bu amacında çocuklarını bir engel olarak gören bir kadın. Annemizi Saklarken bu yönüyle tartışmaya açık bir dizi.

Annemizi Saklarken dizisinde Dündar karakterini canlandıran Kutsi de bugüne kadar canlandırdıklarının çok dışında bir karaktere hayat veriyor. Zira Dündar dışarıdan çok şefkatli ve iyi kalpli gibi görünen ama aslında psikopatlık derecesine varan sert bir karakter.

Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yanı sıra Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hatice Aslan gibi usta oyuncuların da rol aldığı Annemizi Saklarken dizisinde henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatılıyor.

Annemizi Saklarken bu akşam ilk bölümüyle saat 20:00’de Star TV’de.