Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Mahkum dizisiyle televizyon dünyasında bir ilki gerçekleştirecek!

Fox TV, Mahkum dizisiyle televizyon dünyasında bir ilki gerçekleştirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka arkaya dizileri kısa sürede final yapan Fox TV bu sezonu oldukça şanssız geçiriyor. Yeni dizisi Mahkum’u ekrana getirmeye hazırlanıyor. Ancak kanal aldığı ilginç bir kararla televizyon dünyasında bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Buna göre Mahkum’un ilk bölümü 14 Aralık Salı günü ekrana gelecek. Yani Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle aynı akşam. İşin ilginç kısmı Mahkum’un ikinci bölümü ise 16 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek. Yani Fox TV bir dizisinin iki ayrı bölümünü aynı hafta içinde ekrana getirerek bir ilki gerçekleştirecek.

Mahkum’un ilk bölümünün Evlilik Hakkında Her Şey’in akşamına yayınlanmasının sebebi açıklandı. Nedeni Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin setinde çıkan koronavirüs vakaları sebebiyle çekimlere bir hafta ara verilmesi. Yani denilen o ki Mahkum’un normal yayın günü perşembe akşamları olacak. Bu durum, sadece bu haftaya özel.

Fox TV, Mahkum dizisiyle televizyon dünyasında bir ilki gerçekleştirecek! 7

Ancak bu durum elbette izleyicilerin tepkisini çekti. Bir dizinin iki ayrı bölümünün aynı hafta birer gün arayla yayınlanmasını çok garip bulan izleyiciler bunun, Fox TV’nin yeni bir stratejisi olduğunu savundu.

Bazı izleyicilere göre Fox TV, Mahkum dizisi için her iki akşamı da deneyecek ve hangi akşam daha çok reyting alırsa o günle devam edecek. Ancak bu mantıklı bir iddia değil. Zira Evlilik Hakkında Her Şey reytingleri gayet iyi giden bir dizi. Dolayısıyla Fox TV, gününü değiştirmek gibi bir risk almayacaktır.

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ferman karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Onur Tuna’nın başrolünde yer aldığı Mahkum dizisi, Fox TV’nin şanssız giden sezonu için büyük umutlar beslediği bir dizi. Mahkum, perşembe akşamları Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı gibi dizilerle reyting mücadelesine girecek.