Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancı dizisi daha başlamadan karizma çizildi!

Yalancı dizisi daha başlamadan karizma çizildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun etkili dizilerinden birisi de Yalancı olarak biliniyor. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri yoğun bir tempoda devam ediyor.

Dizi bilindiği üzere The Liar isimli yapımın yerli uyarlaması olarak ortaya çıktı. Süreç Film tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan dizi için güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturuldu.

Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın yer aldığı Yalancı için çekimlere geçtiğimiz hafta başlandı. İlk fragman da yayınlandı. Ancak dizinin ilk görüntülerine yönelik ciddi bir eleştiri var.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu’na göre Yalancı dizisinin ilk fragmanındaki dış ses nedeniyle dizinin karizması çizilmiş durumda.

Sina Koloğlu, köşe yazısında Yalancı dizisinin ilk fragmanı için şu değerlendirmeyi yaptı: “Süreç Filmin yeni sezonda iddialı dizisi ‘Yalancı’nın ilk fragmanı yayınlandı. Burçin Terzioğlu yürüyor, Salih Bademci takip ediyor. Gerilimi yüksek sahne. Ve hiç o havaya yakışmayan bir dış ses, “Eylül’de, Show TV’de” diye anons yapıyor. Bütün karizma gidiyor. Şöyle tok sesli birini bulsalarmış!”

Hülya Gezer’in yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisi çok yakında Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin Eylül ayında yayına girmesine kesin gözüyle bakılıyor.