Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancı dizisi için Show TV’den yayın tarihi duyurusu yapıldı!

Yalancı dizisi için Show TV’den yayın tarihi duyurusu yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yeni sezonun en etkileyici dram yapımlarından birisi de Yalancı dizisi olacak. Show TV’nin büyük önem verdiği dizinin çekimlerine geçen hafta başlandı.

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalancı dizisinden ilk fragman da yayınlandı. Show TV, ekranda hiçbir dizisi kalmadığı için çok iyi bir atak yapmak zorunda… Yalancı dizisi de kanalın en çok güvendiği projelerin başında geliyor.

Yalancı dizisi için Show TV'den yayın tarihi duyurusu yapıldı! 8

Show TV’den yapılan duyuruda Yalancı dizisinin Eylül ayında izleyicilerle buluşacağı bilgisi paylaşıldı. Bu da demek oluyor ki, Show TV yeni sezonu Eylül ayında başlatacak ve yeni diziler bir bir ekrana gelecek.

BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanan Yalancı’nın ilk fragmanı da dikkat çekici. Yalanın insan hayatında nelere mal olabileceğinin daha net anlaşılacağı bir diziyi izleyeceksiniz.

Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak başrollerde yer alan diğer ünlü isimler oldu. Dizinin geniş de bir oyncu kadrosu bulunuyor.

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Yalancı dizisi için Show TV'den yayın tarihi duyurusu yapıldı! 9

Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

İşte Yalancı dizisinde yer alan diğer isimler: İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.”