Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancı dizisi izleyicilerini çok sevindirecek haber!

Yalancı dizisi izleyicilerini çok sevindirecek haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan ve reytinglerde bir türlü istenilen başarıyı yakalayamayan Yalancı dizisi cuma akşamından salıya alınmıştı. Bu karar dizi hakkında alınabilecek final kararını ötelerken Yalancı cephesinden izleyiciyi çok mutlu edecek bir haber geldi.

BBC yapımı The Liar’dan uyarlanan ve başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin yer aldığı Show TV dizisi Yalancı, dikkat çekici konusuna rağmen bir türlü reytinglerde başarıyı yakalayamadı. Bunun üzerine dizinin yayın günü cumadan salıya değiştirildi.

Yalancı dizisi izleyicilerini çok sevindirecek haber! 7

Bu karar, cuma günü yeni ekrana gelecek çok güçlü rakipler olanAziz ve Destan dizilerinin karşısında ezilmemesi açısından Yalancı için çok doğru bir karar oldu. Bu durum Yalancı dizisi için büyük bir fırsat olarak nitelendirildi.

Ancak bu arada ortalıkta dolaşan bir söylenti Yalancı izleyicilerini daha çok sevindirecek. Zira iddiaya göre günü değişen Yalancı dizisi için 13 bölümlük yayın garantisi verilmiş. Dolayısıyla eğer iddia doğruysa Show TV, düşük reytingine rağmen Yalancı hakkında final kararı vermeyerek diziye yeni bir şans tanıyor.

Bu arada dizinin yedinci bölümü 2 Kasım Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümün tanıtımı izleyicileri, tüyleri diken diken edecek bir bölümün beklediğini gösteriyor.

Tanıtımda Salih Bademci’nin oyunculukta resmen “döktürdüğü” dikkat çekiyor. Salih Bademci’nin canlandırdığı Mehmet Emir geçmişiyle ilgili itirafta bulunarak Deniz’in eline de koz veriyor.