Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi yurt dışında bir ülkede daha yayınlanıyor!

Maraşlı dizisi yurt dışında bir ülkede daha yayınlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – ATV’de yayınlandığı dönem izleyiciler tarafından çok sevilen ancak reytingleri düşük olduğu gerekçesiyle final kararı verilen Maraşlı dizisi yurt dışındaki başarısını sürdürüyor. Maraşlı dizisi Avrupa’da bir ülkede daha yayınlanacak.

Alina Boz ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Maraşlı dizisi dizisinin ilk bölümü ocak ayında yayınlandı. Dizide Alina Boz’un canlandırdığı Mahur ile Burak Deniz’in hayat verdiği Celal karakteri izleyiciler tarafından çok sevildi. Sosyal medyada ikili adına oluşturulan MahCel etiketiyle milyonlarca paylaşım yapıldı.

Dizinin gördüğü büyük ilgi sayesinde genç oyuncular Alina Boz ve Burak Deniz kariyerlerinin en büyük çıkışını yaptı. Ancak dizi gördüğü bu kadar ilgiye rağmen reytinglerde çok düşük gittiği gerekçesiyle 26. bölümde final yaptı.

Maraşlı dizisi yurt dışında bir ülkede daha yayınlanıyor! 7

Dizinin bitmesine çok büyük tepki gösteren izleyiciler yapım şirketi TIMS&B Productions’ı dizilerine sahip çıkmamakla zorladı. Maraşlı dizisi sona erdi ancak Mahur ve Celal hiç unutulmadı.

Türkiye’de çok sevilen Maraşlı dizisi şimdi de Romanya’da yayınlanacak. Maraşlı dizisi 8 Kasım’dan itibaren Romanyalı izleyiciyle buluşacak.

Maraşlı dizisi geçtiğimiz günlerde Fransa’nın Cannes şehrinde devam eden ve tüm dünyadan dizilerin görücüye çıktığı MIPCOM Fuarı’nda yer almış ve dizi resmen rekor bir satışa imza atmıştı. Fuar başladıktan sonra sadece iki günde 35’ten fazla ülkeye satışı gerçekleşen Maraşlı, Türk dizileri arasında birinciliğe yerleşmişti.