Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisi reytinglerde çakıldı, umutlar çok azaldı!

Yalancı dizisi reytinglerde çakıldı, umutlar çok azaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalancı dizisi Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanıyor. Şimdiye kadar 4 bölümü ekrana gelen dizi reytinglerde öyle farklı sonuçlar aldı ki, herkesin kafası fena halde karıştı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk iki bölümü ortalamanın altında reytingler ile ilerledi.

Ancak dizinin hikayesinde düğümün çözüldüğü ve kimin yalan söylediğinin ortaya çıktığı üçüncü bölüm iyi bir yükseliş sergilendi. Özellikle AB ve ABC1 gruplarında ortalamanın üzerine çıkan reytingleri ile yükseliş sinyali veren Yalancı, dördüncü bölümü ile adeta reytinglerde çakıldı… Türkiye – Norveç futbol maçının tüm kategorilerde birincilik elde etmesi ve dizilerin de reytinglerde düşüş yaşaması dikkat çekici oldu.

Tüm kişiler kategorisinde yirminci sıraya kadar inen dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde çok ciddi bir izleyici kaybı yaşaması da şoke edici oldu… AB’de dokuzuncu sırada yer alan dizi ABC1’de ise on ikinci olabildi. Yalancı dizisinin dördüncü bölümü hikayedeki sırrın ortaya çıkmasından sonra izleyicinin ilgisinin sert bir şekilde düştüğünü gösterdi. Bunu AB grubunda geçen hafta ikinci sırada olan dizinin, bir sonraki hafta dokuzunculuğa gerilemesi ile de anlayabilirsiniz.

The Liar isimli İngiliz dizisinden uyarlanan Yalancı için Show TV büyük beklentiler içindeydi. Cuma akşamları Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam ve Arka Sokaklar dizileri ile yarışan Yalancı dizisinin bu reyting sonuçlarının Show TV tarafından pek de iyi karşılanmayacağı ortada.

Kanal yönetimi geçtiğimiz günlerde düşük reytingler getiren İçimizden Biri için altıncı bölüm için final kararı vermişti. Yalancı dizisinin akıbeti de şu andan itibaren soru işareti oldu. Cuma akşamları rekabette zorlanan dizinin gün değiştirme ihtimali de olabilir…

Show TV’nin nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor. Yalancı dizisinin 15 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan beşinci bölüm fragmanı paylaşıldı.