Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisindeki kararın doğru olduğunu reytingler ispatladı!

Aşk Mantık İntikam dizisindeki kararın doğru olduğunu reytingler ispatladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye ile Norveç arasında oynanan Dünya Kupası Avrupa eleme grubu maçının iki haneli reytingler elde etmesi, Cuma akşamı dizilerin büyük bir gerileme yaşamasına neden oldu. Show TV’nin Yalancı dizisinin geçen hafta sergilediği büyük çıkışın sert bir düşüşe döndüğü Cuma akşamı, diğer diziler de zorlandı.

Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam özellikle tüm kişiler kategorisinde futbol maçından sonra en iyi reytingleri elde ederek ikinci sırada yer aldı. Fox TV’nin romantik komedi dizisi son dönemde dram projesine doğru bir yönelim sergilemekte. Bu durumu izleyiciler eleştirse de reytingler senaristlerin doğru yolda olduğunu anlatıyor.

Her ne kadar eğlenceli bir hikaye ile başlayıp sonrasında drama kayış yaşamış olsa da Aşk Mantık İntikam Cuma rekabetinde hala çok güçlü bir konumda bulunuyor. Bu durum senaristlerin ayakta kalma manevrasıydı ve şimdilik başarılı olmuşa benziyor.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi, milli futbol maçına rağmen AB kategorisinde ortalamaya yakın oranlar elde ederek beşinci oldu. Dizinin ABC1’de ise ortalamanın üzerine çıkan reytinglerle üçüncü olduğunu belirtelim.

Dizi geçen haftaya göre milli futbol maçına rağmen hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında yükseliş sergileyerek başarısını pekiştirdi.

Cuma rekabetinde Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar ile güçlü bir şekilde yarışmaya devam eden Fox TV dizisi, senaryoda ciddi bir sorun olmaz ise bu sezon boyu devam edebilecek bir proje olarak gözüküyor.